Sevgili Bekir bey, buradaki tartışmaları kıyas alarak bir karara varmanıza üzülürüm. Bırakın B5a tartışılsın bende zaman zaman b5a nın gördüğüm etkileriyle buradaki tartışmaları hep zıtlıkla karşıladım ancak gördümki b5a hakkında ne kadar önyargım varsa kullandıkça giderdi ve yine burada da aynısı oldu yani ne kadar tartışma endişe verici boyutlara ulaştıysada ürün hep kendisini ispatladı (En azından benim için).
Sizinle mesleki olarak telefonda görüşmüşlüğümüz var zaten ve genel bir kanınız vardı dış ülkelerden gelen talepler doğrultusunda. Ama bu ülke için değeceklerin yanında bir kaç kişinin eleştirmesi sizi yıldırmasın sonuçta her eleştiri bir açılım demektir bir anlamda. Bu anlamda lütfen küsmeyin darılmayın. Hatta ben isterimki bu forumda Onkelif'in kulanıcı adıyla değilde kendi adınıza üye olup yazılara katılın, agaclar.netin üye psikolojisini yaşayın ve mümkünse paylaşımlarımıza, toplantılarımıza ve tanışmalarımızaktılın ve şahit olun.
Göreceksiniz ki burada eleştiren insanlar b5a yı tanıyınca farklı düşünecek, sizi tanıyan insanlar ürünü anlayacaklar. Bırakın kelimelerin sizi etkilemesini ve ürününüzün etkisine güvenin.
|