View Single Post
Eski 26-12-2008, 12:52   #578
onkelif
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 17-12-2008
BEYLER YETER;
Ben Bekir Sıtkı ARI. Onkelif 'in linknden yazdığım için özür dilerim.

B5A şöyle böyle demogojilerini bırakalım artık.Hakikaten kınağı geldi.Bu ülkede teröristen daha kötü yargılandık.Ben bizlere bir takım rantların direktifler doğrultusunda konvaqnsiyoneltarım anlayışını ve bilgilerinin dıında hareket ediyorum.

Sizler B%A yı alıp kullandıysanız çalışma şekkillerini,bitkiye olan faydalarını içeriğin ihangi tekniklerle analiz ettiniz ve tespit ettiniz?Ki B5A hakkında ve benim hakkımda bir sürü iyi veya kötü konuştunuz.Birilerinin menfaati yok üçkağıtçılığımız kalmadı.Üniversitelerdeki veriler şunlar bunlar.Ne bu yaa ...Yeter artık.

Bu iş veya yapmaya çalıştıklarınız maksadını aştı artık.Zamanı gelince sizin bilimsel veriler dediğğüniz enstitü ve testler açıklanacak.Kamu bunu öğrenecek.Ki dünyada bir tek Türkiye deki üniversiteler bir buluşa imza atamamış.Somalidekilerin bile buluş niteliğindeki projeleri var.Ki USA daki beyin gücünün%34 ü Türklerden oluşuyor.Neden gitti bu insanlar.

Yani bende israile gidersem raha mı edeceksini.Kardeşim yurt dışının kapıları bana açık hem de sonuna kadar.Hemde istediğim şartlarda.İnanın direncimin sonuna geldim.Her an gidebilirim.Siz burada kişiler üzerinde konuşurken ben diktiyazom ve spermatozom formatlarda çalışmalar yapmaktayım.Lanet olsun çalışmalarımı yurt dışında değerlendirme kararı aldırttınız.

Ben diyorum kanser vakaları arttı.Enbüyük etmen konvansiyonel tarım ürüleri siz hala npk bellemişsiniz.Bu gün ATP proteininin ADP ye indirgendiğinde açğa çıkan enerji 7000 calori.8883 metrede insanın 1.7 günlük ihtiyacı.

Bir bitki topraktan aldığı miktarın %3 ile %15 şini ürüne çevirir.Kalanını toprağa iade eder.Topratan aldığının 3 katından fazlasını atmosfer ve güneşten sağlar.Her yıl %385 oranında topraklar zenginleşesi gerekirken neden sizin direttiğiniz sistemler toprakları yok etti?

Dağda NPK yok.Süren çapalayan da yok (Domuzdan başka) ilaçlama yok.Her yıl oralarada ürün artışı oluyor da neden sizin gübrelediğiniz NPK lı toğpraklarda ürün olmuyor.

Neden hastalıklarçoğalıyor.Herkes öğrendi konvANSİYONEL TARIMIN NE OLDUĞNU.dÜNYADAİ HER KES.Ama biz hala öğrenmek istemiyoruz.Hala NPK.Ne bu ya NPK ne imi bu güne kadar kullandınız da ne oldu.Ne yaptı bu NPK.

Hatamız nerede biliyormusunuz.Biz tabiata ders vermeye ve hükmetmeye kalkıyoruz.Elin amerikalısı örümcek ağının molekül yapısını %35 taklit ederek kevlar yapar ve saniyede 210 metre hızla giden bir mermi 0.1 mm kalınlığındaki kevlarda geçemez.Elin amerikalısınız dünyadan toparladığı beyinler şimdi çekirgelrin radar sistemini inceleyiparaç konsepti yaparlarBiz bakarız.Yapan olursa hazmedemeyip,yok ederiz.Neden mi çekirgeler.Çünkü milyonlarcası aynı anda havalanır ve bir birlerine hiç çarpma riskleri yoktur.

Kardeşim tabiat bizden ders almaz.Boşuna anlatmayı bitkilere derslerinizi.Ama onlar bize iyi ders verir.Tıpkı şimdi olduğu gibi.Nasanın yaptığı araştırmalara göre Türkiye topraklarının kullaım ömrü 11 yıl kaldı.Her yıl 26 adete van gölü kadar alan çölleşiyor.Sayın engin bilgili kardeşlerim bunların nası önüne geçeceğiz.Bir öğrenelim bakalım.

Alır kullanırsınız işinze gelirse Hüseyin beye sipariş verirsiniz işinize gelmezse eyvallah.Başkasını kullanısırsınız.Ne ben ne ortaklarım nede BMR tarım camiasından her hangi birisi herhangi bir gübreyi veya ürünü kötülemedik.Kimseylede kıyaslamayın.Bizim formatımız ayrı.Varsa teknik imkanlarınız braz vatan millet sakarya deyin analiz ediverin.Ne çıkarabileceksiniz.Edemediğiniz tespileri etmiş gibi de göstermeyin.Bu yakışık almaz.

Ki ben alışkınım bu millete Atatürk'e kadar,Fatih'e kadar eleştiririz.Bende diyorum ki benim ATATÜRK'Ü VEYA FATİH' ELEŞTİREBİLMEM İÇİN en az onlar kadar olmam lazım.Ondan sonra ben buna hak kazanırım.Doğrusu da bu.Saygılarımla.Bu iş bitmiştir.

Alır kullanısıız.Gözlemlerinizi yazarsınız.Varsa imkanlarınız test edersiniz.Test tkniklerini ve parametreleriniz açıklayarak tabi.Varsayımlarla sakın hareket etmeyin.Çünkü insana en büyük zararı bir kendisi verir birde varsayımlar. Sayısal lotoda varsayımlar üzerine oynanır.Aksi halde sözleriniz loto dan öteye gitmez.Kendi değerinizden kaybedersiniz.

Varsa bildikleriniz.Söyleyin bende öğreneyim.Çünkü tek bildiğim hiç br şey bimediğimdir. Diyebilen bir insanım
saygılarımla

BEKİR SITKI ARI.

UMARIM BU YAZDILARIMDAN DOLAYI ELİF HANIMIN LİNKİNİ KAPATMAZSINIZ.
HAKKIMDA İYİ VEYA KÖTÜ YAZANLARIN HEPSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM.KÖTÜLER OLMASA İYİLERİN,İYİLER OLMASA KÖTÜLERİN NE OLDUĞU ANLAŞLMAZDI.

onkelif Çevrimdışı   Başa Dön