tesekkurler
ilginiz ve verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim mine hanim. aslinda orasi 2 ay oncesine kadar pimapenli mutfak balkonuydu ve limonum oradaydi , ancak tadilatla balkonu mutfaga birlestirince once cam onunde olsun diye oraya koydum ama petek bana da zararli olabilir gibi geldigi icin hemen agacin yerini degistirdim. simdi petekten uzakta ama maalesef bu durumda camdan da uzakta kaliyor. gerci aydinlik bir ortam ama direk gunes almiyor maalesef. yazin kaloriferler sondugunde tekrar cam onune alacagim.
birde gubre konusunda verdiginiz siteyi okudum ama tam olarak anlayamadim (lutfen cahilligime verin) bana bir gubre ismi verirseniz seralardan ya da bitki magazalarindan temin etmeye calisacagim. cunku ben kendiligimden sorunca bir suru marka ve isim sayiyorlar ama bilmedigim icin herhangi birini almaya cesaret edemiyorum.
pardon bunu sonradan ekliyorum ama bu islanabilir kukurt nerede satilir, buyuk camlica serasina sordum bizde bulunmaz, neredende bulabileceginizi bilmiyorum dediler.
bu konuda da bana yardimci olabilirseniz cok memnun olurum.
iyi calismalar dileklerimle.
Düzenleyen aaylin : 23-12-2008 saat 19:54
Neden: unuttum
|