View Single Post
Eski 20-12-2008, 15:09   #95
ekalafat
Ağaç Dostu
 
ekalafat's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-12-2006
Şehir: -bursa
Mesajlar: 140
17,05,2007

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı’na teşekkür;

YUNUSELİ Mahallesinde tek katlı bir evim vardı. Her seçim öncesinde olduğu gibi bu seçimlerde de karışan olmaz diye evimin üzerine bir kat daha çıktım.
Sn. Osmangazi Belediye Başkanımız Recep Altepe Bey’e çok teşekkür ederim geçen hafta bizim sokağı baştan başa asfaltlattı. Böylece sokağımız Bursanın hiçbir yerinde olmayan yamasız bir asfalta da sahip oldu.
Ayrıca Bir mühendis arkadaşım vardı. Bana” Yapma bak seçimler öncesinde de olsa gelip yıkarlar” diyordu. O arkadaşa dedim ki “ Korkma yıksalar bile sadece bir ucuna vurup gidiyorlar, ben hemen yeniden yaparım.”
Şimdi o mühendisi kaçak yaptığım evime kiracı yaptım. Pek de güzel oldu. Çünkü o çok korkuyor ,belediyenin yaptığı açıklamalar gibi kaçak inşaatları hemen yıktığını zannediyordu. Şimdi kirayı ödesin de akıllanır.
Tüm emeği geçenlere teşekkür ederim. Bu seçimde yine oyum sizin.

Not: Yapmaktan korkmuyorum da açıklamaktan mı korkacağım.
Yerim neresi mi? Yunuseli’nin her yeri…

Açıkgöz, sıradan bir vatandaş…


Sevgili arkadaşlarım, düzden yazıyoruz anlamak istemiyorlar, bari tersten yazalım belki anlarlar. Ben Bursamda kaçak inşaatta oturmak, onun plansızlığı yüzünden daracık aralıklara mahkum olmak, ilk depremde çökecek binanın altında kalmak istemiyorum. Bunu da bu oy verip, seçip, bizi temsil için gönderdiğimiz insanlara anlatamıyoruz. Artık belki kara mizahın gücünden faydalanmak daha iyi sonuç verebilir.

Saygılarımla

Müh.Erkan KALAFAT

Not: Bu yazıyı yukarıdaki tarihte yazmıştım. Ama gelin görün ki bugün durum hala aynı. Çığ gibi kaçak konut yapılıyor. Engelleyen hiçbir birim yok. Maalesef…

ekalafat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön