View Single Post
Eski 20-12-2008, 09:57   #554
onkelif
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 17-12-2008
Herkes bir şeyler istiyor.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi denizakvaryumu Mesajı Göster
Bu konu başlığı altında B5A nın içeriği bir çok kere tartışma olmuştu , ben de içeriği bir başka forumdan alıp kopyalamıştım ama kaynak silinmiş.

Şimdiye kadar

http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=273

bu mesajda yazdığım içeriğe, B5A üreticileri tarafından bir itiraz gelmediğine göre, içerik konusundaki tartışmalar da biter umarım.
B5A üreticileri birilerine bir şeyler verdi.Proses v. gibi.O kadar büyük imkanları olanlar varki,isteseler bunu rahat yapabilirler.Tabi yukarıdaki gibi.Ama demek ki B%A nın içinde tıbkı coca cola özütü gibi bir özütleri de var.Sanırım.Yoksa o yayınlanan şemayı takip ederek şimdiye kadar çokta daha iyisini yapabilirlerdi.

Demek ki bu işi asıl yapan yapılışında kullanılan malzemeler değil B5A özütü götürüyor.Yani formüllerini saaklıyorlar.Hatta BMR tarım 3 ortaktan oluşuyor.' ortak aynı arabaya bile binmiyorlar.Hatta B5A nın mucidi neden Kütahya dan başka bir yere götürüldü veya gitti?

Bütün bunlar şirket politikasıdır.Saygı duymak lazım.Yani bir takım şeyleri yayınlayarak ben buldum ben çözdüm havasının da estirilmemesi gerek.Şirket politikası da her kesle paylaşılmaz.Herkesimin ihtiyacı olan ihtiyacı kadar zamanla verilir.Bunda biraz sabırlı olmamız lazım.

Şu kanaattayım.BMR tarım hakikaten haklarında neyapılırsa yapılsın,ne yazılırsa yazılsın hiç bir şekilde karşılık vermeyip,kendi işine devam etmekte diye düşünüyorum.Ki zaten içerik konusunda tartışmanın da anlamı ve gereği yok.Çoktan bitmesi lazımdı.

Deniz akvaryumuna da ayrıca teşekkür ederim.Bu tür tartışmaların bir an önce bitirilmesi gerektiğini,vebu tartışmaların boyutlarının farklı yerlere taşnmasının iyi olmayacağı düşüncesiyle hareket etmesi çok yerinde ve doğru bir karardır.

Sayın üyeler bize düşen alır kullanır sonuçlarını kamu ile paylaşırız.Şuda bir gerçek burada olmamız büyük şans.Bu şansımızı dostluk samimiyet ve insnlara faydalı olmak için kullanmalıyız.Çünkü dışarıda bir çok insa bizden ve bilgilerimizden faydaanmak istiyor.

Babamın bir sözünü yazmak istiyorum;İLMİN ZEKATI ÖĞRETMEK VE İLMİNİ İNSANLARLA PAYLAŞMAKTIR.kİ İLMİNİZ ARTSIN.
Saygılarımla....

onkelif Çevrimdışı   Başa Dön