B5A üretici firma sahiplerinden 2 si dün Çukurova üniversitesi bahçe bitkileri bölüm başkanı Prof Nurgül TÜREMİŞ ile dün birebir 3 saat toplantı yaptılar ve aynen her türlü araştırma ve usam verileri için çalışma başlatacaklarını ÖĞRENDİM.yalnız AB den gelecek raporlar değerlendirildikten sonra bunu başlatacaklar.Gerekenler gereken kişilerce hazırlanıyor.En azından ben buna inanıyorum.
Yalnız şuna inanmalıyız ki;birileri beklentilerimiz karşılamadı diye kaprise kapılarak entrikalar düzenlememeliyiz.Biodizel rizaziye gibi farklı isimlerle çoğulculuk oluşturarak,birileri hakkında karalama kampanyasının yanlış olduğu nettir.
Biodizel rizaziye ve diğer isim aynı kişidir.Ki bu kişi B5A nın mucidinin çok yakın dostu olduğunu her platformda idda etmekte ve dostunu da her platformda böyle kötülemeye çalışmakta olduğunu bura da daha net gördüm.Saygılarımla.
Şunu ifade etmek istiyorum;özellikle B5A nın kulvarı farklı.Hiç kimseye rakip değil.Hiç bir firmayla da çatışma içerisinde değil.Bütün bu çatışmalar satıcıların veya firmalardan beklentisi olupta bu beklentilerini karşılanmadığı düşüncesiyle oluşturulan suni cephelerdir diye düşünüyorum.
Ve şunun da bilincindeyim,Tara ve ya Bmr tarım,Bplatformda herhangi bir tarafı tutmamız veya savunmamız doğru değil düşüncesindeyim.Çünkü bu platformda olması gereken bilgilerin fkirlerin ve şahsi denemelerin tartışması yapılması taraftarıyım.Yani mahalle pazarına çevrilmesini hiçdoğru bulmuyorum.
Arkadaş Hüseyin bey bir ürün bulmuş getirmiş,İnanmış ticarete dökmeye çalışmış.Denemek lazım,şahsi elde ettiğimiz verileri de paylaşmak lazım.buna her kesin hakkı var.Sayın üyeler yanlış mıyım.Saygılarımla.Teşekkür ediyorum.
Düzenleyen onkelif : 20-12-2008 saat 10:45
|