Sevgili Nurbahar, resimlerini inceledim. Sanki oturma ünitesini çok küçük tutmuşun gibi geldi bana. Başka bir yer daha vardır mutlaka ama bu mekanda da biraz daha geniş tuttsan daha güzel olmaz mı?
Ben güllü kameriyeyi yaptığımda ki güller artık iyice sarmaya başlamışlardı, oğlum, anne sen burada 6-7 kişi mi oturmayı düşünüyorsun demişti de, kızmıştım. Oğlum '' evin önünde 18m balkon var, yukarıda yine kocaman bir teras var dedim. Ama baktım gelen dostlar hep güllü kameriyede oturmak istiyorlar, mecburen büyüttüm ve bayağı da zor oldu.
Silivri'de bir arkadaş, passiflora sardırdı, hem çabuk sardı hem de görünümü hoş.
Kısmet ağacı'nın da bahçede herhangi bir yerde görünümü güzel oluyor, şemsiye gibi. Çiçekleri çok hoş kokulu ama çiçek sonrası tohumları ve yapraklarının kokuları bence felâket, aynen bemix vitamini gibi.
Clematis mutlaka olmalı ve harika görüntüsü var, ama biliyorsun onun kökü gölge kendisi güneş seviyor. Kökünü nekadar kamufle de etsen bizim memlekette büyümeleri, yurt dışındakiler gibi güzel olmuyor, ne kadar özen de göstersen.
Bütün bunları yazıyorum ama emin ol, şu inşaat işi bir bitse de seninle orada başlasam çalışmaya diye can atıyorum. (Sanki kendi işim az da-olsun yenilik daima daha güzeldir)
Düzenleyen Güler : 19-12-2008 saat 09:41
Neden: harf hatası
|