View Single Post
Eski 18-12-2008, 17:46   #89
Kiraz
Ağaç Dostu

Kiraz's Avatar

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Nurcanabay, işlevselliği gölge açısından mı düşünmüştünüz, başka problemler mi oldu? Eğer gölgeyse, benim için problem değil. Bu bölge belirli saatlerde güneş alıyor ve benim kullanacağım saatlerde koyu gölgede kalıyor.

Sabah Hanım, hanımeli sararsam aslında çok güzel olurdu ve kokusu kuvvetli olduğundan mis gibi de kokardı. Yasemini problemsiz, hastalıksız büyüyor ve döküntü yapmıyor diye tercih edeceğim galiba.

Çim sınırında haklısınız, yürüyüş yoluyla sınırı belirleyeceğim.

Sedir ağaçlarına ben de baktım, muhteşemler ama benim bahçenin tamamına yayılabilir. Bir gün daha büyük bir bahçem olursa neden olmasın. Ya da sizinkinin fotoğraflarına bakıp yetinirim

Bu arada, temelden sonra açılan iki kuyu 8'er m derinlikteymiş. Tamamı boşaltıldı, demirlendi, bugün temele ve kuyulara beton döküldü. Birkaç güne kadar duvarı yapacaklar.

Hafriyat atılıp, toprak düzeltilince bitkileri dikebileceğim ama çim için uzun süre beklemek gerekecek. Toprağın yerine daha çabuk oturması için ne yapılabileceğini firmayla konuşacağım. Oturacak toprak yüzeysel değil, oldukça derin ve geniş bir alanda. Bu konuyu önemsemezsem, zamanla diğer kısımlarla arada seviye farkı çıkar.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön