Bir arkadaşım demişki daha önce bir yerlerde balayan bri kavganın devamı gibi geldi.Evet doğru bir teşhis.Bana da öyle geldi.Bir ürün hakkında amma çok şey konuşuluyor.Birisi diyor gerekli resmi işlemleri başlatırım.Başlat ne olacak?Sonuçları neler olacak.Söyliyeyim mi?Biz zaten millet olarak hep kendimize rakip olmuşuzdur.Birilerinden medet bekleriz.Beklentimizi alamadık mı suçlu tektir.İdama mahkum ederiz.Zannedersem biodizel ve oğuz alper bu tutum içerisindeler.Olacakları söyliyeyim.Bende bu tür micadelelerle çok uğraştım.Bizim ezmeye çalıştığmızı yabancılar hemen kapıveriyor.Özellikle USA ve israil.Kaparlar kardeşim.Götürüler adamı.İstediğ her türlü ortamı da istediği ülkede sağlarlar.Yani dünyada ne kazanılması gerekiyorsa hepsini emrine sunarlar.Ondan sonra bizde yabancı merakı varya joninin malı.Hemen atlarız.Oysa arkasındaki biim kovduğumuz eziyet ettiğimiz insanımızdır.Hocam altın çöptede olsa altındır.Değerini bilen irleri mutlaka çıkar.Bakarız arkasından.Bu zaat bir şey yapmış ve görsel olarak deneyin görün.Birileri şu demiş bu demiş B5A yı yapanın ne suçu var.Saddam bile iyi veya kötü yargılandı öyle asıldı.Bu kadar yargısız infaz hakikaten fazla.Siz Daha önce bu kavgaya nasıl ve nerede başladınız.asıl kimliğiniz nedir.Öyle bir tavrınız var ki,Sn Bekir Sıtkı ARI daha önce sizindi birileri sizin elinizden mi çaldı?Aynen bu şekilde bir hareket tarzı bu.İnsan psikolojisini iyi bilirim.Ama bu şekilde saldırgan bir psikolojinin kaynağı mutlaka farklı.Bunu ürüne maal etmeyelim.Ne olacak şikayet etsen?Ne olacak B5A nın üretimini durdursan?Adamın hakkında o kadar şeyler söylenmiş ki,Taktir etmek lazım.Hiç ikili mücadeleye girmemiş.Gider hocam bu adam da elimizden gider.Gitmese de biz zoraki göndeririz.Yapımız bu.Ben diyorum artık değişmeliyiz.Bizi bizden başkası yıkamaz,biz yıkarız.
|