View Single Post
Eski 16-12-2008, 22:52   #510
Hüseyin Ovak
Ağaç Dostu

Hüseyin Ovak's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2008
Artık cevap vermeyeceğim diyorum,ama üstüme üstüme geliyorsunuz...
Sayın biodizel,başka bir forumda da bu tür mesnetsiz açıklamalar yapıp ortadan kaybolmuştu,şimdi yine aynı şeyi yapıyor...
Burası bir paylaşım sitesi ve bu forumdaki üyeler,doğa aşığı,hobi şeklinde bitkilerle uğraşan saygın insanlar...Benim de amacım bu insanlara burada faydalı olabilmek.Yoksa daha önce de söylediğim gibi ağaçlar net te ticari bir çıkarım yok..Ancak sayın biodizel'in bunu ticari amaçlı yaptığını da biliyorum..Ben nereye gidersem arkamdan geliyor...
Sayın biodizel beni tanıyor olacak ki; lise mezunu olduğumu ve bu konu hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadığımı söylüyor...Eğer bu çok önemli ise (ki benim için hiçbir önemi yok) merakınızı gidereyim...Ben Astsubay Meslek Yüksek okulu mezunuyum..Daha sonra da Anadolu Ün.İktisat fakultesini bitirdim.İyi derecede de ingilizce biliyorum...Mikrobiyoloji,Bitki fizyolojisi,Bitki koruma,bitki besleme,toprak konularında sürekli araştırma yapıyorum...
Ha ne oldu şimdi,B5A Rüştünü ispat mı etti..Lütfen yeter artık...Bu konu fazlaca uzadı ve amiyane tabirle de cıvıdı...
Ben insanlara yardımcı olabilmek için bildiklerimi (acizane)paylaşmaya çalışıyor,insanların B5A yı anlatılanlardan değil;bizzat uygulayarak farkını görmelerini sağlamaya çalışıyorum...Çünkü; yıllarca Türk çiftçisini abuk sabuk bir sürü ürünle öyle kandırmışlar ki;çiftçi olduklarına isyan eder duruma gelmişler...Maalesef bunun ceremesini de B5A çekiyor...
Ben B5A bir buluştur,yeni bir teknolojidir diyorum ve bunu idda ediyorum...Bu üründen insanları haberdar etmeye çalışıyorum..Siz bana ne mezunusun,ne biliyorsun,ziraat bilgin ne gibi sorular soruyorsunuz...En iyi bildiğim;hiçbirşey bilmediğimdir...Onun için de sürekli araştırıyor,öğrenmeye çalışıyorum...Söylediklerim bir idda ve ben bunu ispatlamaya çalışıyorum(az kaldı sabredin) ispatlayacağım da...Lütfen siz de bu mesnetsiz saldırıları bırakın da bildiğiniz bir şeyler var sa bizimle paylaşın...Ya da benim iddalarımı belgelerle çürütün...Konuşmak yerine lütfen birşeyler yapın...
B5A konusu bu boyutta tartışılmaya devam ederse sanırım bu başlığı terk edeceğim...
Saygılar....

Hüseyin Ovak Çevrimdışı   Başa Dön