Merhaba sevgili arkadaşlarım. Bayram dönüşü bilet bulamadığım için dönüş bu güne kaldı ve gelir gelmez bilgisayarımı açtım ve birde ne göreyim etraf savaş alanı.Bu işi onun için seviyorum, özgürce istediğini düşünüyorsun para harcıyorsun zaman harcıyorsun ,bu işi ben yaparım arkadaş , bu iş böyle yapılır işte bukadar diyorsun,Amerika orası değil burası diye yeni yeni keşiflerde bulunuyorsun , birde bakıyorsunki .......... serabmış.
Herşeyin keşfedilmiş denenmiş bir şekli var .Bunu sadece bizimgibi amatörler değil dünya ünüversiteleri araştırıyor. Doğru diye bildiğimiz çok yanlışlarımız, olur gibi gözüken çok olmazlar var.
Diyorumki bilinen sistemlerden yola çıkalım, ama kendi düşündüklerimizide denemekten asla geri kalmıyalım.zira en güzel sistem bizim için en kolay ,en ekonomik ve en verimli sistemdir.
Hevese kapılıp en değerli şey olan zamanımızı ,emeğimizi, paramızı ve umutlarımızı boşa harcamayalım, ama denemenin keşfetmenin zevkindende mahrum kalmıyalım.
Kimsenin verdiği doneyi bu yüzde yüz doğrudur diye kabullenmiyelim zira şartlar değişince bazı doneler değişe bilir. Ayni bitkinin değişik cinsleri donelerde değişiklik arz edebilir.
Bütün arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar dilelrim.
|