View Single Post
Eski 15-12-2008, 19:37   #59
Kiraz
Ağaç Dostu

Kiraz's Avatar

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Güler Hanım çok teşekkürler. Çok kararsızlıklar yaşayacağım, bazı noktalara çözümlerde tıkanabileceğim bir dönem başlıyor. Bugün verilen bilgiye göre kuyuların boşaltılması bitmiş, yaklaşık on günlük işleri var. Dolgudan sonra toprak ne kadar yumuşak olur, üzerinde gezebilir miyim bilmiyorum ama bitkileri rastgele dikip sökmemek için şimdiden plan yapmam gerekiyor.

Hepimiz bitkileri sevdiğimiz kadar, onlarla kendimiz uğraşmayı, kendi zevkimize göre bir şeyler yapmak için çabalamayı da seviyoruz. İşte planlara başladım, en büyük destek hepinizden gelecek fikirlerdir.

Öncelikle bahçe planını çizdim, gölge-güneş durumlarını belirledim, yürüme ve yaşama alanlarını işaretledim. Çim alanını belirlemek için plana başladım.

Bu sene yeni çiçek alamayacağım, öncelikle elimdekileri değerlendireceğim. Bu nedenle çiçeklerimi listeleyeceğim, güneş durumuna göre bahçedeki köşeleri seçeceğim. Daha sonra yan görünüşlerle bitkileri yerleştireceğim.

Her yeni şey çok şey öğretiyor, bu nedenle heyecanlıyım. Yanlışlarımda uyarılarınızı da beklerim

Düzenleyen Kiraz : 16-12-2008 saat 16:00
Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön