Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fatmadundar
Arkadaşlar hepimiz orada olup da buluşamadığımıza üzüldüm.
Sevgili Mine 67, ben saat 12.55'de oradaydım. Elimde ağaçlar net'in amblemiyle caminin önünden başlayarak her iki oturma yerinin etrafında masalara da bakarak iki kez dolandım. O arada çiçekçilerin ortasında bakınıyorken sevgili Myberra ile eşi benden önce elimdeki amblemi görüp geldiler. Hemen arkasından Dkp de gelince üç masayı birleştirip otuduk. Ağaçlar.net'in amblemini de masanın üzerine görünecek şekilde yerleştirdik. O arada Marlbman geldi. Günebakan geldi. Epey bir oturduktan sonra Dkp ile birlikte her iki tarafı da tekrar elimde amblem olmak üzere aradık.
Fotğraftan çiçekçilerin hemen dibinde oturduğunuz anlaşılıyor. Ama biz bakarken siz orada olsaydınız biz görürdük. Sizi tanımasak da masanın üzerinde çiçekler var. Belki siz daha geç geldiniz 
Keşke sizlerle de tanışabilseydik. Neyse başka bir zaman inşallah.
|
Sayın fatmadundar, karşılaşamadığımıza ne kadar üzüldüm anlatamam

Benim sabahtan Bornova'da acil bir işim çıktı, o yüzden 5 dakika geç kaldım 13.05 de caminin kapısının önündeydim, 20 dakika bekledikten sonra sevgili Ülker ve eşi, ''Mine Hanım?'' diyerek yanıma geldiler

Yandaki kafeteryaya oturduk ve yanımızdaki çiçeklerimizi masaya yaydık, 10 dakika geçti geçmedi Hakkı Bey ve ablası Sema Hanım geldiler yanımıza

Ben kendi adıma nefis bir gün geçirdim, saatin nasıl geçtiğini anlamadım, keşke sizlerle de karşılaşabilseydik

Bu meyanda her şerde bir hayır vardır, diyerek en yakın zamanda
hep beraber toplanmayı arz ve talep ediyorum