View Single Post
Eski 14-12-2008, 00:28   #14
cemal.S
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Merhabalar!

Kaynağından alarak buralara kadar FIRTINA VADİSİNİ taşıyan Zenfree ve diğer yorum yazan arkadaşlara teşekkürler. Bir iki yıl önce vadiyi görme şansım olmuştu. İnsan o güzelliklere nasıl kıyar bilemiyorum. Bu yıl aynı durumda olan KETKİT VADİSİNDEDE durum pek farklı değil. Bizim oralardanda bir VATANDAŞ MUSTAFA veya RIZA çıkar umarım. Gözleri paradan başka hiç bir şey görmeyenlerin doğaya verdikleri tahribat AMASYADAN itibaren bütün yeşilırmak deltasında devam ediyor. Karayolundan seyrettiğimde acaba ekolojinin durumunu hesaba kattılarmı diye kara kara düşünmüştüm. Tıpkı FIRTINA da olduğu gibi KELKİT vadisindede ayrı bir kültür ve yaşam biçimi olduğununu söyleye biliriz. Balığı kurdu kuşu hatta insanı ile özel yerler buralar. Hepimizin sahiplenmesi gerekiyor. Kimbilir güzel yurdumuzda daha ne kadar örnekleri var böyle.

Sevgili Baldas!

Ücretini ödemek kaydıyla lutfen banada sd lerden ulaştırırsanız hem görmek isterim hemde kendi köyümün okulunda izlenmesini sağlaya bilirim. Hatta Belediye Başkanımıza bir nüsha ulaştırmak isterim doğrusu. İyi bir örnek olacağını düşündüm bir an VATANDAŞ MUSTAFANIN.

Adres bilgilerimi özelinize yazıyorum. Peşinen teşekkürler.

Saygıyla.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön