View Single Post
Eski 11-12-2008, 01:13   #66
Penelophe
Ağaç Dostu

Penelophe's Avatar

Giriş Tarihi: 30-04-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mine67 Mesajı Göster
Bu resmi bir toplantı değildir, birbirini tanımak isteyen, bir önceki RESMİ toplantıya çeşitli sebeplerle katılamamış üyelerin, sadece tanışma ve çiçek değişimi yazışılırken, spontane gelişmiş, küçücük minicik bir buluşma telebidir. Ben bu sitede yeni olduğumu biliyorum ama bunun, burada tanıştığım birkaç arkadaşla RESMİ toplantılar dışında toplanmama engel olmayacağını sanıyorum... Yoksa yanılıyor muyum? Yoksa İzmir üyeleri arasında, bir eski üye, yeni üye ayrımı mı var? Sanmam!!!

Sonuçta biz birkaç kişi tanışıp, çiçek değişimi yapıp, bol bol da sohbet etmek istiyoruz, bunları başka isteyenler varsa onları da minik buluşmamıza bekleriz efendim
Yukarıdaki mesaj, toplantıya katılmayacağımı belirttiğim mesajımdan sonra yazıldı, okuduğumda kime yazıldığını anlamadığım gibi (-ki muhatap belirtilmemişti), bir anlam da verememiştim ama üzerime vazife olmadığı için sorma gereği de duymamıştım.

Az önce hayretler içinde aşağıdaki mesajı okudum. Hatta birkaç kez okudum.

Alıntı:
Bir önceki buluşma çok yeni olduğu için, o toplantıya katılan bazı arkadaşlardan ''Bayram dahilinde olduğu için ve daha yeni toplandığımız için ben de gelmiyorum.'' şeklinde tepki gelince, gelmek isteyen diğer arkadaşlarımızın da bu yazıdan etkilenerek ''hmm, eski ve her toplantıya giden bu üye galiba bu toplanmayı protesto ediyor, öyleyse ben de gitmeyeyim'' şeklinde düşünmemesi, en azından toplantının sebebini ve içeriğini anlaması için yazılmış bir yazıdır.
Yorum yapmayacağım ama şunu söylemek istiyorum, çok üzüldüm..

Penelophe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön