View Single Post
Eski 07-12-2008, 19:59   #57
Şule68
Ağaç Dostu
 
Şule68's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2008
Şehir: Antalya/Duacı Köyü
Mesajlar: 177
Arkadaşlar benim balkonlarım çökmek üzere. Teraslı bir dairede yaşıyorum, 2 terasım 2 adette balkonum var. Mutfak balkonum balık kasalarında roka, tere, nane, fesleğen, dereotu, soğan, biberiye, ıspanak, maydonoz vs., büyük terasımdaki seramda topraklı ve topraksız tarımda yetişen domates biber, patlıcan, çilek ve salon balkonumda da şuan sardunyalar var. Evdekileri saymıyorum bile.

Balkonlar çiçeklendirilmeli ve elbette bakımları ve sulamaları adabına uygun yapılmalı. 40 yaşımdayım ve pencere ve balkondan mendil silkmişliğim yok. Başkalarını rahatsız etmeme konusunda rahatsızlık derecesinde takıntım var üstelik. Benim dikkat çekmek istediğim sizler gibi bu mantığa ve anlayışa sahip insanların az olduğu. Çiçek ve hayvan bakımına itiraz eden insanların temizlik anlayışlarının çarpıklığı. Elbette çiçeğin suyu kimsenin balkonuna, camına akmasın ama insanlar düşecek bir yaprağı bile sorun etmeye hazır görünüyor bana. Ya ben yanlış apartmanda oturuyorum **** bayram temizliği adına yapılan halı silkme ayinlerinin sesleri sinirimi bozdu.

Yoksa yüklediğiniz balkon, pencere fotoğrafları gerçekten harika, imrenerek inceliyorum. Bu balkonlardan çok daha güzellerini yapmayı başaran ve başarabilecek güzel insanlar da var aramızda, buna inanıyorum.

Şule68 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön