View Single Post
Eski 04-12-2008, 13:33   #3
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Sevgili dostlar, sizinle birşey paylaşmak istiyorum.

Yöneticimiz, Güler'in bahçesini açtığı zaman, bahçemdeki çiçeklerin, bitkilerin fotoğrafları bu başlığa yüklemekte çok zorlanıyordum. Zira bilgisayar kullanmaya bile yeni yeni başlamıştım.

Sitedeki arkadaşlar büyük ölçüde yardımcı oldular, tekrar teşekkür ederim.
Daha sonra bir arkadaşım bana Image Schak diye bir program yükledi, bu çok kolayıma geldiği için, fotoğrafları buradan küçülterek yüklemeye başladım.
Sayın Malina'dan aldığım ikazda, bunun nasıl yapılacağının sitemizde ayrıntılı olarak bildirildiği, belirtildiği halde bir türlü başaramadım ve bana öğretilen yolda devam ettim.

Hatamın ne kadar büyük olduğunu ve düzeltmenin de (ki yapmaya başlıyorum) ne kadar uzun süreceğinin şimdilerde farkına vardım.
Güler'in bahçesindeki resimleri görmek istediğinizde bazen X işareti görüyorsunuz. O işareti tıkladığınızda resim yerine image shack ın kurbağasının reklamı çıkıyor, bazen de resim açılıyor.

Malina bana, resim yüklemelerini bu programdan yaptığım takdirde, sitenin kapanması halinde bu resimlerin gözükmeyeceğini veya yerlerine başka resimler çıkabileceğini söylemişlerdi. Söylemişlerdi de ben anlayamamıştım.
Ya ben bilgisayara alıştım, ya da şimdilerde okuduğumu-tabirleri daha iyi anladığımdan bu işi sitenin belirttiği şekilde, kolaylıkla yapmaya başladım.

Sevgili arkadaşlar, hani derler ya ben bu hatayı yaptım, sizler yapmayın. Aynen öyle, yazmamın sebebi de bu.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön