Öncelikle; sayın Denizakvaryumu'na Denizkumu yazmışım

özür...
İkinci olarak; medet ummak kelimesini kötülemek anlamında söylemedim.Takdir edersiniz ki organik tarımda devrim gibi iddialı sözlerle piyasaya çıkan bir ürün ile ilgili sorulacak bütün sorulara cevapların önceden bulunması, ürünün yakın, orta ve uzun vadeli etkilerinin belirlenmesi hatta bunun tarafsız bilimsel kurum ya da kuruluşlara yaptırılması gerekir.
Bir ürün hakkında iddialı sözler söylenmesine rağmen sonuçlarının sürekli olarak kullanıcıdan beklenmesi bana garip geldi.Merak edilirse yukarıdaki beyanlar okunabilir.
Ben bu ürünü evimdeki bir kaç süs bitkisinde kullanmak için araştırmıyorum(Gerçi onlara da bir zarar gelse çok üzülürüm).
Ben bu ürünü 28 dekar alan üzerinde kurulu 11 yaşındaki kapama şeftali bahçesinde kullanmak için araştırıyorum.Takdir edilirki bu kadar emek ve mesaiden sonra tam olarak ne olduğunu bilmediğim bir ürünü kullanmam, işletmemi riske etmem olur.Sanırım bunu benden beklemezsiniz?
Ayrıca burada hemen hemen amatörler yazıyor sayılır.Ancak, buradaki bilgileri okuyan ve güverek, ürünü kullanan ve öngörülmeyen, tartışılmayan bir nedenle zarar gören bir üretici olsa burada yazanlar hiç sorumluluk duymayacaklar mı?
Soru sorulmayan, sorulamayan yerde gerçekleri doğruları bulmak sadece tesadüflere kalır.Ben böyle düşünüyorum.
Yine de üzerinde bu kadar söz söylenen bu ürünü ya da muadillerini bulabilirsem ilk yıl olası zararları minimize ederek kullanmayı düşünüyorum.
Saygılarımla.