Allah nasip etti ile bir konunun açıklanması ne kadar mümkün?
Sayın Ovak neden sürekli kullanıcılardan medet umuyor?
Yoksa cevap yazanlar ve ürünü övenler de BMRTARIM ile şu veya bu şekilde bağlantılı mı?
Sayın üyeler;
Burada yapılan olumlu ya da olumsuz tüm eleştirilere her zaman saygı duydum,saygı duymaya da devam edeceğim...
Ancak yukarıda alıntısını yaptığım sorular eleştiri boyutunu aşan,rencide ve itham boyutuna ulaşan sorulardır.Ben bu sorulara son kez cevap vereceğim ve bu tür konulara da bir daha asla cevap vermeyeceğim...
Efendim, hepimizin bildiği gibi bir sistem var; Eko sistem. Kuş gelip tırtılı yiyecek,karınca tırtılın larvasını,yılan fareyi,tavuk keneyi vs... Bu sistemi kurana ben Allah diyorum..Bir başkası Tanrı der,diğeri doğa der,tabiat der,bir diğeri bir başka sey söyler..Bu herkesin kendi görüşü ve inancıdır,saygı duyarım;saygı duyulmasını da beklerim...Benim bu forumdaki amacım,inacımı birilerine dikte etmek ya da birilerini inancıma ikna etmek değil, Kimyasal gübre,zirai ilaç,bilinçsiz hormon kullanımı,hastalıklı tohumlar ve GDO larla bozduğumuz kurulmuş olan bu ekosistemi nasıl kurtarabilirizi aramaktır...
Ben bu ülkeye, bu ülkenin insanlarına ve doğaya sevdalıyım...İnsanların elbirliğiyle bozduğu bu sistemin sonucu olarak,çeşitli hastalıklarla boğuşmasına ve doğayı acımasızca tüketmesine seyirci kalamam...
B5A nın doğaya,Türk tarımına ve insan sağlığına faydalı bir ürün olduğuna inanıyorum ve insanlara tavsiye ediyorum...Tavsiye ederken de bu ürünü üyelerimizin bizzat deneyip etkilerini kendi gözü ile görmelerini istiyorum çünkü; (Kör'e sormuşlar ne diyorsun diye, Bi Görelim demiş...) Raporu,test sonucu,her türlü yasal belgesi alınmış pek çok ürünün çiftçiyi mahvettiğini yüzlerce köy gezerek bizzat gördüm... Elbette B5A dan ticari çıkarım var,bunu hiçbir zaman da gizlemedim,ihtiyaç ta duymadım. Ancak burada kimseden medet ummadığım gibi,bu forumdaki pek çok üyenin hem yüzünü bile görmedim, tanımam hem de Medet umma gibi bir durumum da olamaz...Çünkü burası bir paylaşım sitesi...İnsanlar bildiklerini (doğru ya da yanlış) buradan söylerler; lazım olan alır, lazım olmayan almaz...Zaten Sayın yöneticilerimiz de bu konuda oldukça hassas davranıyor, danışıklı döğüş olduğunda forumla ilişkisini kesiyorlar..Lütfen böyle mesnetsiz açılamalar ile buradaki saygın üyelerimizi ve beni itham altında bırakmayınız...
Benim bu forumda tanıdığım ve bağlantılı olduğum,aynı zamanda ortağım olan sadece Sayın Doğal doğadır ki;bunu daha önce de belirtmiştim...
Sayın Pakkaner ve Sayın denizakvaryumunun önerileri doğrultusunda şuanda bazı üniversiteler ve araştırma enstütüleri ile bağlantı kurup,numuneler verdim.Ayrıca mikrobiyoloji ve genetik konusunda Türkiye'de en önde gelen bir profesör hocamız da B5A yı incelemek üzere bizden numune aldı...Biraz sabır ve biraz zaman efendim...Lütfen...
Becerebilirsem,Antalya'da yaptığımız incelemelrden bazı fotoğraf ve videoları forumda yayınlayacağım...
Saygılar sunuyorum....
|