Merhabalar!
Yalova Çınarlı parkta yaptığımız toplantımız oldukça verimli geçti. Hatta geçen yıllarla bu yıl formdaki bilgi paylaşımının düzeyini bile konuştuk. Sinan İnci beyin getirdiği ve bizlere paylaştırdıği dev kabak çekirdeklerinden tutun Oğuz beyin ikram amaçlı pooçaları na kadar her şeyi ile güzel bir toplantı oldu. Hepimiz formda türkçenin doğru kullanılması konusunda ve olası hataların özelden rica edilerek gerekli düzeltmenin üyenin kendisi tarafından yapılması konusunda hem fikirdik diyebilirim. Bilgi paylaşımı esas olan sayfalarımızda bizlere ve tüm okuyanlara zaman kaybettiren mesajlarımızın toparlanması konusunu hep beraber tartıştık. Hedefin doğru bilgiye ve tecrübeye en kısa zamanda ulaşılması olduğunu düşünürsek toplantılarmızda bu tür ayrıntıların da dile getirilmesinin faydalı olacağı kanaatindeyim. ****** bu benim kendi düşüncem. Yönetim ne der ve düşünür onu bilemem doğrusu. Bitki veri tabanının önemi konusunda hepimizin aynı şeyleri düşünüyor olmamızda bir başka güzellik. Ekipteki arkadaşlarımızı yalnız bırakmamız ve bilgimizin, zamanımızın yettiğince desteklememiz gerekiyor.
Bilgi paylaşımının üst düzeyde yaşandığı bir toplantıdan misafirlerim sebebi ile erken ayrılmak zorunda kaldım. Toplantıya katılan arkadaşlarım eminim beni mazur görmüşlerdir.
Şehir dışından katılan Güler Hanım, Ferda Hanım, bizlere süpriz yapan Habibe Hanım başta tüm katılan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Yoğun çalışması sebebi ile aramıza katılamayan ancak telefonla bizleri bürosuna davet eden Celal Sungur beye nazik daveti için çok teşekkürler.
Sizlerle olmak büyük ayrıcalık sağ olun.
Saygıyla.
|