View Single Post
Eski 28-11-2008, 09:37   #161
Gurtunca
Ağaç Dostu

Gurtunca's Avatar

Giriş Tarihi: 03-09-2008
bağlantı eklemek...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ebrub Mesajı Göster
yani Sn. Gürtunca gibi özel sebze topragı karışımı kullanımının genel bir uygulama (en azından benim forumda okudugum başlıklarda) olmadıgını söyleyebilirim.
Yanlış bir anlaşılma olmasın..Ben ilk 8 günü torfta geçirtip burada çift yapraklı hale getirdikten sonra 15.günü beklemeden karton saksıların yamulması nedeniyle zorunlu olarak sebze toprağına şaşırtma yapmıştım...Ancak hem torf firması hem de saksı firmasından gelen mailler genel bilgiler doğrultusunda eğer torfta kalınacaksa destek gübrelemesi gerektiği yönünde...Şahsi görüşüm de işe torfta başlama yönündedir...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ebrub Mesajı Göster
Yanlış hatırlamıyorsam ilk denemenizde strech filmle kapatmıştınız, şimdi böyle kapatınca sorun olmasın?
İlk denememde strech karton saksı birlikteliğini sağlayamamıştım..Üstteki örtü kullandığım paket lastiklerine rağmen sürekli kaymıştı..( Beceriksizlik )Bu yüzden ilk denememde kapama kullanılmadı denilebilir...Sorun olup olmayacağına gelince...Bu konuda daha önceden uygulama yapanların bir kısmının görüşü böyle..Bu yüzden körü körüne uygulama yerine yapıp görmekte ve karşılaştırmakta fayda var diye düşünüyorum...

Gurtunca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön