ya kusura bakmayın evet biliyorum mesajlar çok uzun oluyor sabırsızlığımdan ötürü
ben aslında 2 aydır falan siteyi dışarıdan takip ediyordum üye olmak istememe sebebimi de yazmıştım ama dayanamadım
aslında buradaki ağaçların hepsinde siz farkında olmayabilirsiniz ama emeğiniz var. bu sebepten dolayı bunların hepsini bir anda paylaşmak istedim
eserlerinizi görün diye. sende biliyorsun ki paylaşılmadıktan sonra pek bir işe yaramıyor. arkadaş çevrem de( sizde aynı sorunla muzdaripsinizdir büyük ihtimal) sizin anladığınız gibi benim halimden anlamıyor. onlar için bunlar sadecee "aa ne güzel olmuş"tan başka bişey değil. onlar için bunlar sadece bitki. zaten forumlar bunun için var. hatta bir çoğu bonsaiyi bir bitki türü sanıyor

bir çoğu isminden bile haberdar değil.
sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum.domateslerden hergün yiyorum. hepinize de ikram ederim. istanbul ve istanbul dışındaki arkadaşları da evime beklerim. burdaki hiçbirşey yüzyüze konuşmak kadar güzel olamaz tabi
ben burada terasım hakkında genel bir bakış olsun diye düşündüm.
bu ağaçların hepsi üzerinde ayrıntılı fotoğraflarla tartışacağız hiç merak etmeyin. çünkü hepsi daha yoğurulmamış birer hamur.
şimşiri kendi aklımca tellemiştim fakat çok hızlı geliştiği için teller sıktı ve bende kestim. yanlardan tutturarak birşeyler yapmaya çalıştım ilerleyen günlerde detaylı fotoğraflarla tartışırız
bitkinin taflan olduğuna şaşırdım. galerideki taflanı görmüştüm ama farklı yaprakları olduğyu için anlayamamışım. bende aslında herşeyi yeni öğreniyorum .artık yolda giderken gözüm ağaçlara bitkilere takılıp duruyor.
bak yine çok uzun yazdımmm ooof