Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi praecox
İlaçlarda da yapılan bir metod bu. plasebo efektini görmek için... çifte kör deneme denir.
Ben burda şunu yaptım aynı bitkilerden üç kontrol gurubu oluşturdum.
brinci guruba B5A verdim ikinciye bekletilmiş alkolu uçurulmuş biralı su diğerine de normal su.
Starlizia, ve baugonvillea'larda denedim. Bira ile B5A arasında hiç bir fark gözlemliyemedim. sırf su ile arada çok bariz bir fark yine de oluşmadı ancak yaprakları daha güçlüydü.
Yerdeki fren balata izlerini temizleme deneyiminde bulunmadım  onu da denersem yazarım 
|
1-B5A nın etiketinde arpa unu zaten yazıyor.
2-Nede sadece bitki üzerinde toprak yapısını inceledin mi
3-Bir insanlarda da göbek ve kilo yapar.Acaba bu sağlıklımı.
Ben diyorum bitki toprakta yetişir.Sadık yar dost odur.Toprağı düzeltelim.Siz diyorsunuz toprak önemli değil bitki önemli.
En çok kızdığım üniversite labaratuarıymış gibi ahkam kesip kesin tez koymanız.Ya sen anali yapmamışsın.Gözlemlemişsin.Bunun hakkında sonuç vermek için yaprak özelliklerini.ADP-ATP-NADP-NADPH gibi protein sentezleri solunum bazları üzerindeki gelişmeler ürün üzerindeki içerik aşamaları bunları test etmeden şudur budur,diye nasıl konuşabiliyorsunuz anlamıyorum.Resmen demogoji yapıyorsunuz.Kerndi çıkmazlarınızın içerisinde çıkış arıyorsunuz.İlaçlarda v.s ürünlerde tek deneme veya test ile mi pşiyasaya çıkıyorlar.Siz çifte köt deneme yaptınız.Bu ürünün ne olduğu ortaya çıktı mı yani.Perdont haldeki mikroorganizmal yapısını ne yapacaksın.Bitkiye atıyor bakıyor ne olacak diye.Kedinin ciğere baktığı gibi.Söy bakalım senin bitkilerdeki allelokimyasal yapıları nasıl değişmiş.Her kes beni iyi dinlesin.Benimle yüzeysel olarak fikkir alışverişine girmeyin.Sırf konuşmuş olmak içinde olmaz bu iş.Ya herkes bir şeyler söylüyor,bende bir şey söyliyeyim.Adet yerini bulsu diye de olmaz.Yaa bakıyorum herkes birilerinin eksiğini hatasını araştırıyor.Bu ürün gavur malı olsaydı hiç biriniz bunlarıu yapmazdınız.Hiç deneme yapmazdınız.Elin gavuru yapmış yani derdiniz.Türk,üstelik lise mezunu biri yapınca vatan haini ilkan ettiniz be yeter.Haksızlık yapmayalkım.Bir çoğumuz gibi akademik imkanımız ve bilgimiz olmasına rağmen biz yapamamışsak,hocalarımız yapamamışsa bu bizi ayıbımız.Demekki biz okulu diploma için not için veya makan etşket için okumuşuz.İğneyi kendimize batıralım.İllaki Ziya ÖZEL veya bir başkası gibi bu adamı israile mi kaçıralım.!0.500 işsiz ziraat mühendisi var.Sonuçlarınıda gördünüz.Neden örgütlenip,dünya tarımında biz Türkler de varız demenin yollarına bakmıyoruz.Küçük kafalar kişileri,orta kafalar olaylar,büyük kafalar fikirleri konuşur.Biz tartışacağımız bu ürü daha nasıl fazla geliştirilebilir olması gerekirken,yok Türk mü yapmış yok şu mu bu mu.....Madem etnik köken arıyorsunuz elektriği kullanmayı edison yapmış ve okuma yazmayı 14 yılda öğrenmiş.Hadi kullanma.Hadi buluşuna kötü de şusu busu de.Beyler güneş balçıkla sıvanmaz.Sizin gibi 10.500 ziraat mühendisi işsiz.Türkiye de 70 üniversite 34 ziraat fakültesi var.Neden sizler yapamadınız böyle bir çalışmayı.Neden Türk toprakları bu hale geldi.Yörük sırtında kurban kesmeyelim yeter.Neden dağdaki toprak zenginleşiyorda senin tarlanda fakirleşme var.Oradaki bitkilerher yıl artıyor ve devamlı duruyor.Gübreleyen yok domuzdan başka çapalayan yok.İlaçlayan yok.Üstelik evinizdeki çiçeklerin toprağınıda dağdan getiriyorsunuz.Neden tarlalarınızdan almıyorsunuz.Türk tarımının bu hale gelişinden bizler sorumluyuz.Kanser vakaları son 2 yılda %339 oranlı arttı.BUndan da bizler sorumluyuz.Kıvırtacak hiçbir yeri,miz yok.Hala konvansiyonel tarım,hala konvansiyonel tarım.Avrupa 38 yıl oldu kurtlu elma yemeye başlayalı.Sen hala kamyon tekeri büyüklüğünde elma yiyorsun Afiyet olsun.Bende diyorum,bunu yapan adam da edison kadar değerli.O da tarımın edisonu.Aksini düşünen varmı.