View Single Post
Eski 24-07-2006, 14:12   #43
memet
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

memet's Avatar

Giriş Tarihi: 18-02-2006
nükleer enerji konusu benim çok kafamı karıştırıyor.
bizemi faydası olacak santralı kuranları mı herşeyin fazla karmakarışık olduğunu düşünüyorum.
İranın nükleer santralı var.herkes İrana engel olmaya çalışıyor.gerekçe olarak nükleer silah gösteriliyor.(bu güne kadar bir kanıt yok)

İsrailin nükleer santralı var uzun süre programını gizledi.uluslar arası denetime izin vermiyor.nükleer silahı var.kimse ses çıkarmıyor.

kuzey Korenin nükleer santralı var nükleer silahıda var.canımı sıkarsanız Japonya yıda ABD yide bombalarım diye tehdit ediyor onada ses çıkaran yok.

tv konuşmalarında biri çok ucuz enerji diyor. biri kurulum maliyeti çok yüksek diyor .ucuz falanda değil diyor.
biri son derece güvenli derken öteki nerden çıktı diyerek Çernobilden sonra olan kazaları sıralıyor.Fransa Japonya ABD de..

tıpkı altın konusunda olduğu gibi konuşulmayan, para kazanacak olanların kim olduğu esas önemli yeri gibi gelmeye başladı bana..

Efemçukuru köyünde ocak var orda siyanürde kullanılmayacak.altın çıkarırken onada engel olunmaya çalışılıyor..çokmu dolduruşa geliyoruz...

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön