View Single Post
Eski 23-11-2008, 21:42   #13
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Aaaa, ne de az yazmışlar. Bari ben sazı alayım elime.....
Acaba nereden başlasam?
Sevgili dostlar, ne derseniz deyin, bugüne kadar katıldığım toplantıların en güzeliydi.
Organizasyonu yapan arkadaşlar, herşeyi dört dörtlük yapmışlardı. Hepsine tek tek teşekkür ederim.
Dün havanın yağmurlu olmasına rağmen, çok güzel manzaralar seyrederek, Birgi'ye geldik, pansiyonumuza yerleştik.
Biraz sonra, sevgili penelophe, Nazlı06 telefon ederek hoş geldiniz dediler, Kazım Polat sağolsun bütün vaktini bizlerle geçirdi.
Bu sabah, toplantı heyecanı ile erkenden uyandım, hafif bir kahvaltıdan sonra, İzmir gurubu ile buluşacağımız ve kahvaltı edeceğimiz pideciye gittik.
Gurubun büyük bir kısmı gelmişti, çok sıcak karşılaşma oldu. Birbirlerini tanıyan, tanımayan herkes coşku ile kucaklaştılar.
Güzel bir kahvaltıdan sonra, alışılagelmiş tohum, çiçek dağıtımları başladı.
Üyeler arasındaki kur'a çekiminin talihlisi sayın mayranci bey oldu.
Daha sonra Fuar alanına yürüdük. Fuarda ağırlık fidan üzerineydi, pek fazla çiçek yoktu.
Değişik fidan ve bitkiler gördük, fiyatları da biz İstanbul'lulara göre çok uygundu, ama satış yapmadılar. Bir iki arkadaşımız bir iki şey alabildiler.
Daha sonra, Ödemiş köfte yemeğe Hurşit'e gittik. Çok da lezzetliydi. Bu arada sevgili İklimsiz'in aklı bizde kalmış ki telefonla bizi aradı, biz de onun namına bir porsiyon daha köfte yedik.
Daha sonra, kahvelerimizi içmeye göçmen kahvesine gittik (inşallah ismini doğru hatırlıyorumdur). Hem kahveler hem de çaylar çok güzeldi.
Daha sonra yine Birgi'ye döndük. Çakırağa Konağını ve Ulu cami'yi ziyaret ettik.
Birgi belediye başkanı, bize konak hakkında çok geniş bilgi aktardılar, ayrıca cami imamı da cami ile ilgili detaylı bilgiler verdiler. Çok teşekkür ederiz.
Sevgili Kazım Polat, bütün bu güzellikleri bizlere verebilmek, bu kültür turunu hazırlamak için ne de çok emek vermiş, yorulmuşsun. Hem size, hem Nazlı06 hem de Penelopheye tekrar tekrar teşekkür ederim.
Anladım ki, organizasyonun bu kadar başarılı olması, iş bölümüyle olmuş. Sayenizde bunu da öğrendim.
Sevgili arkadaşlar, eşim ve ben, dönüş yolculuğumuzun uzun olacağını, arkadaşlarımızın bundan sonraki durakları Konak kahve ve Andaç evi'ni dün gece ziyaret ettiğimizi belirterek, istemeye istemeye de olsa veda ederek ayrıldık.
Ama, yol boyunca eşimle toplantının ne kadar keyifli olduğu ve agaclar.net'in çok ender bir site olduğu hakkındaki görüşlerimizi vurgulayıp durduk.
Sevgili Malina, bu site sayesinde bizleri bir araya getirdiğiniz için size tekrar teşekkür ederim.

Düzenleyen Güler : 23-11-2008 saat 21:43 Neden: başlık açılmış
Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön