View Single Post
Eski 22-11-2008, 19:30   #23
Buket Aknar
Ağaç Dostu

Buket Aknar's Avatar

Giriş Tarihi: 30-03-2007
Ben Lefkoşa'dan evime ancak şimdi gelebildim. Toplantımız gerçekten de çok güzel geçti. Hani derler ya vaktin nasıl geçtiğini anlayamadık. Feza Sanıvar, Ülvan Polili ve Rüzgarın sesi ile tanışmak çok güzeldi. Feza hanımın tatlı ikizleri ile tanışmak toplantımızın ayrı bir güzelliğiydi.
Konuşacak o kadar çok şey vardı ki! Hiç susmadık.

Sergül bizlere Ranunculus hediye etti. Ben arkadaşlara, siklamen ve sabah sefası tohumu dağıttım.

Bunun dışında Sergül hanım kaç zamandır benim için yetiştirdiği mavi yasemini, bu vesile ile bana verdi. Bahçemin en güzel yerine dikeceğim.

Msgürkan bu kez farklı bir bonsai ile geldi. Toplantımızın maskotu olarak fotoğrafını çektim. Galeriye ekleyeceğim. Çok güzel bir acem borusu. ( Mehmet Bey; avatarınızdaki fotoğraf, toplantıya getiridiğiniz bonsai değil mi?)

Her zamanki gibi yine Ahmet Bey'e bol bol sorular sorduk.

Rüzgarın sesi ile msgürkan bonsai saksısı için Çin'e gitmeye karar verdiler ama Çin'den evel havalar fazla soğumadan güzel bir dağ yürüyüşü düzenleyelim dedik.

Buradan duyurusunu yapmış olalım. Bayramdan sonraki Pazara ne dersiniz? Arkadaşlar önerilerini belirtsinler. Kıbrıs'ın dağlarında o kadar çok dolaşılacak yer var ki!

Buket Aknar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön