Mayrancı, her ne kadar şaka yaptığınızı biliyor olsam da, şunu söylemek isterim; Kazım Bey'den fiyatları yazmasını ben rica ettim, herkesin haberi olsun diye.

İzmir'de bir porsiyon köfteye 15 ytl verince, Ödemiş'e mi taşınsak dedim içimden.
Arkadaşlar, Aziz Bey ve Eşi Gülser hanım, Aziz beyin annesinin rahatsızlığı nedeni ile katılamayacaklarını iletmemi istediler, Aziz Beyin annesi hastahaneye yatmış yeniden, birtakım tetkikler daha isteniyormuş.
Dkp ve Mymuberra'da aramıza katılacaklarına göre listedeki son durum şöyle;
1- Kazım POLAT
2- Nazlı06
3- Penelophe / Günübirlik / Araç(Ayrancı'larla beraber)
4-5- Aliş ve Eşi / Günübirlik / Araç Bilgisi: 4 kişi kendi araçları ile.
6-7- WYZX ve 10 yaşında oğlu / Günübirlik / otobüsle (Öztan ve Fazilet ÖZATANLAR ile beraber)
8-9- Mehmet ve Seyide Ayrancı / Günübirlik / Araç Bilgisi: Araç (Penelophe ile beraber)
10-11- Fatma ve Özkan Dündar
12-Fellez /Günübirlik / Araç Bilgisi:?
15-Baharcan
13-14-15-16-Öztan ve Fazilet ÖZATANLAR ve çocukları / Günübirlik / Araç Bilgisi:2 kişilik yer var. (1ebeveyn+1 çocuk) (WYZX ve 10 yaşında oğlu)
17-E®TY / Günübirlik / 3 kişilik yer var
18-19-Yldz35 ve Eşi / Günübirlik / 2 kişilik yer var.
20-21-Guler ve Eşi
22-23-24- İdcevi, eşim ve 12 yaşındaki oğlum. Kendi arabamızla gidip aynı gün geri dönmeyi planlıyoruz. Yolumuz üzerinde olan olursa 2 kişi alabiliriz. (Ardaçiğdem ve ailesi)
25-26- Cemal S.ve sürpriz bir konuk
27-28-29- Ardaçiğdem, eşi ve 3 yaşındaki oğlumuz. Aracında yer olanlar torbalıdan geçerken bizide alırlarsa seviniriz. (İdcevi ile beraber)
30-31-32-33-Dkp ve Eşi/Mymuberra ve Eşi