View Single Post
Eski 18-11-2008, 09:36   #8
Kiraz
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Sevgili Filiz, yapraklarından çok sapları daha lezzetli ve besleyici. İstersen yaptığın kereviz yemeğine, istersen çorbana, istersen de salatana küçük küçük doğrayarak ( 1 cm'den uzun değil) koyabilirsin. İstersen yapraklarını da maydanoz gibi doğrayarak aynı şekilde kullanabilirsin.

Vildan Sönmez'in de hatırlattığı gibi, kararmaması için soyduklarını ve kestiklerini hemen limonlu suya atarsın.

Daha önce kerevizi sevmeyip de yiyemediysen, zeytinyağlıyla başlamanı tavsiye ederim, etli sıcak yemekte kerevizin kokusunu hissedersin. Afiyet olsun

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön