Konu: sarracenia
View Single Post
Eski 19-07-2006, 15:48   #11
Onur G. HİTİT
Ağaç Dostu

Onur G. HİTİT's Avatar

Giriş Tarihi: 19-07-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi denizakvaryumu
Erkan Hocam,
diğer forumdaki olaylardan ötürü inanın çok üzüldüm,ordakiler adına kabul ederseniz ben özür dileyeyim.
Sanal alemin malesef bu tür olumsuzlukları var.
İzninizle, Sn. Erkan MİRZAOĞLU'nun ben -kabul ederse- gönlünü almak isterim. Bir hatam olduysa affola. Sanal alemin bu tür olumsuzlukları konusunda sizinle aynı fikirdeyim.

Merhaba arkadaşlar, Sn. Erkan MİRZAOĞLU'nun aşağıdaki iletisinde belirttiği kişi benim:

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi praecox
sayın malina, denizakvaryumunun da belirtiği gibi orda birtakım tatsızlıklar oldu özelikle nerde ise 30 yılımı adadığı sphagnumu devamlı polytrichum larla karıştırma arzularını anlımadım anlatamadım da... hatta deniz akvaryumu bilemez özel bir mesajlada 20li yaşlarda birinin bana haddimi bildirmeye kalkışması açıkçası beni üzdü küstürdü. neyse fazlacada kötülemeden.
Ve burada -kimsenin ve hiçbir kurumun etkisinde kalmadan- kendisinin gönlünü almak istiyorum. Bir hatam olduysa affola. Bitkiler konusundaki akademik ünvanınızı bilemezdim. Ve sphagnum ile polytrichumları birbirine karıştıranlardan hoşlanmadığınızı nereden bilebilirdim ki? Bahsi geçen diğer forumda "Bakmakla olsaydı kediler kasap olurdu" şeklindeki sözünüze kırıldım ve biraz da sinirlendim. Ondan sonra da tartışmalar başladı.

Bir diğer belirtmem gereken nokta da şudur ki 20'li yaşları geride bırakmış biriyim. Saygının yaşa göre değil, karşılıklı olması gerektiğini düşünenlerdenim. 5 yaşındaki bir çocuktan özür dilemesini de bilirim, 55 yaşındaki bir büyüğümle tartışmasını da bilirim. Ama malumunuz, sanal ortamlarda konuşmaya renk katan mimikler ve benzeri unsurlar olmadığı için yanlış anlaşılmalar olabilmekte. Dolayısıyla iletişim bir derece de olsa engellenmekte, yanlış anlaşılmalar ve bunun neticesinde de tartışmalar olabilmekte.

Bu forumdaki ilk iletimde bir yanlışım olduysa sizin gönlünüzü almak isterim. Hatam varsa affola. Ben, kendim olduğum için göremeyebilirim hatamı.

Anlaşılan, bitkilerle ilgili olarak bu güzel ortamın da takipçisi olacağız.

Saygılarımla...

Onur G. HİTİT Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön