View Single Post
Eski 15-11-2008, 08:20   #399
Kudret Tezel
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 29-07-2007
Sevgi şule68, bu EC metre piyaradakilerden çok farklı, zira piyasada sadece djital EC metre ler var hemde sadece EC ölçen leri olduğu gibi biraz daha pahalısı hem EC hem PH hemde sıcaklığı ölçüyor.Yani bununla mukayese edilemez işlev açısından. Ancak benim yaptığım analog ec metreyi uzun zamandan beri test ediyorum, beni hiç yanıltmadı işimi görüyor, Bende çok pahalısından EC PH T ölçen alet var fakat onuda herzaman kullanmak işime gelmiyor, bununla hallediyorum. En önemli ayrıcalığı kendim yapmış olmam başkasına bağımlı olmamam. Nedemişler KİŞİYE HER İŞİ ALA GÖRÜLÜR. Tek iyi tarafının Fiatının uygun olması diyebilim, nekadarmı , ?oldu olacak söyliyeyimde sizde rahatlayın birkaç lira artarsa onuda hepberaber yeriz
Fiatı 40,00 YTL . ohbe bende rahatladım sağol sevgili şule sayende oldu.
Elektronik devresi hiçbirşey değil ama kuyusu tüpü, tornada yapılan parçalarıve paslanmaz çelik malzemeler fiatı yükseltiyor.
Birde en önemlisi gözünüz arkada kalmasın kalibreye ihtiyaç yok .her haliyle işimizi görür .
Sevgili şule68 size enkısa zamanda bir EC metre yollıyacağım ve yorumlarınızı aldıktan sonra devamına karar verelim. herkes çok tedirgin anlaşılan.

Kudret Tezel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön