Merhaba.
Sn. amenajman,
İşini yapan, ülkesini seven, aydın, dünyadaki gelişmelere ayak uydurabilen, günün teknolojisini işinde beceriyle kullanabilen, Lafıyla değil yaptığı icraatlarıyla Atatürkçü düşünceleri olan yöneticileri seviyorum.
Beceriksiz, basiretsiz, ahlaksız, çağı anlayamamış ama cebinde en ileri teknolojinin ürünü olduğu halde sadece tek fonksiyonunu kullanabilen, işini yaparken kendine çıkar sağlamaya çalışan, ufuksuz, yeni fikirler üretemeyen, işini yapmaktan çok emekliliğini hesaplayan, ülkesinin çıkarlarını düşünemeyen, aciz yöneticileri sevmiyorum.
Yöneticilerin, ormanlarımız alev alev yanarken bir önceki sene söylediği lafların aynısını söyleyip, bahaneler uydurup, pişkin pişkin demeç vermelerine tahammül edemiyorum.
Artık Atatürk ilkelerini hazmetmiş, akıllı, genç, dinamik, görevini vatan sevgisi ve heyecanla yerine getiren, çağın gerektirdiği bütün teknolojiyi kullanabilme becersine sahip, işini yaparken ilerleme ve yenilikleri düşünüp, bulup, uygulayabilecek, insanlar görmek istiyorum.
İşbaşında, Rahmetli Mustafa Kemal, Kubilay, İsmail Hakkı Tonguç, Uğur Mumcu, Bahriye Üçok, Recep Yazıcıoğlu, Çetin Emeç, Necip Hablemitoğlu, Aziz Nesin, Ahmet Taner Kışlalı, Abdi İpekçi, ve isimlerini hatırlayamadığım, kendini değil ülkesini düşünen kahraman ve akıllı yöneticiler görmek istiyorum.
Çok şey mi istiyorum?
Saygılar.
|