View Single Post
Eski 18-07-2006, 05:41   #183
Skala
Ağaçsever

Skala's Avatar

Giriş Tarihi: 02-07-2006
Avokado Tohum Yetiştirme Tekniklerinin Hızlı Bir Şekilde Artması.

Name:  Skala Avokado.JPG
Views: 6512
Size:  6.3 KB

Name:  Uyanış.JPG
Views: 5333
Size:  24.3 KB

Avokadomla bir pazar günü tanıştım markette tüm parlaklığıyla avuçlarımın içinde bana merhaba der gibiydi.Evimin en güzel mekanlarında hayata merhaba dedi.Tüm sevinci ve bereketiyle mücadele veriyordu.
Her su verişimde hayat bulup burdayım ilğini esirgeme der gibi bakışları etkileyiciydi.
Uzun yıllar geçti aradan bir gün yollarımız ayrıldı.
Eski ev sahibimizin bahçesinde aradan yıllar geçmesine ragmen bir gün buluştuk. Her ziyaretimde gülümsüyordu.Gölgesinde oturup çay içmek hoşuma gidiyordu.
İlk doğduğu günü dün gibi hatırlarım evimin en güzel mekanında biz bizeydik.
Her gidişimde ziyaretine gövdesini saygıyla okşayıp rahmetini esirgeme diyordum.
Camdan bakan komşular beni ağaca aşık sanıyorlardı.
Bir kara gün geldi çattı.
Mersinde 13.09.2000 yılında şimşek çarpması sonucu aramızdan ayrıldı.
Umarım şimdi gök yüzünde mutludur.
Bu siteyi ve bu bölümü hazırlayanlara ellerinize sağlık.Teşekkür ediyorum.
Not : Bu kadar güzel dostlarımla benim için en önemli Avokado hatıramı paylaştım.

Değerli Dostum ibuprofen Sürekli yenilenen Avokado resimlerini dikkatle izlemekteyim.
Avokado yetiştiriciliğinde hızlı adımlarla ilerlemektesin. Avokado bitkisini sever bir kişi olarak sürekli olarak Avokado tekniklerini takip etmen ve uygulamanla gösterdiğin hassasiyet çok önemli avokado bölümümüzdeki diğer dostlarımızın Avokado bitkisini sevmelerinde en büyük etken olacaktır.
Günümüzde Avokado yetiştirme teknikleri hızla artmakla birlikte merak edilen Avokado bitkisinin Meyvamı, Sebzemi olduğu sürekli gündeme gelmektedir.Her türlü bitkinin karekteristik özellikleri doğaya mükemmel bir uyum sağlamakla birlikte biz Avokado severlerin hiç bir maddi durum gözetmeksizin bu nadide bitkiyi tohumdan yetiştirmemiz bizlerin manevi duygularını en yüksek tutmamıza doğaya duyduğumuz saygının bir ifadesi olarak ele almamıza nedendir.
Avokado Resimlerini sürekli güncel tutmam bizlere yeni teknikleri bulmamıza ve uygulama alanlarımızın büyümesine katkıda buluncaktır.
Avokado bölümümüzdeki teknikleri uygulaman başarı sağlayacaktır.

Kaynak : Deneyimlerim ve Uygulamalarım.

Düzenleyen Skala : 31-08-2006 saat 02:35
Skala Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön