View Single Post
Eski 07-11-2008, 18:39   #109
praecox
Kaybettik...

praecox's Avatar

Giriş Tarihi: 12-06-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi callypso Mesajı Göster
Merhaba, ben de "cattleya" çiçeği almak istiyorum ve internett'ten bakımıyla ilgili bilgi toplamaya çalışıyorum, fakat once bu bitkinin şanslı sahiplerine seslenmek istedim (heppinizin cattleya çiçekleri çok güzel ve bakımlı) : bakımın (özellikle çiçek açması için) temel ve en onemli kurallar nedir?
yardımınız ve tavsiyeleriniz için onceden teşekkür ederim
syg
Alıntı:
temel ve en onemli kurallar nedir?
Biliyormusunuz?
Ben söyliyeyim...

Öncelikle bu sayfaları burdaki mesajları okumak. Bu bitki sınıfı ile ilgili pek bilginiz yoksa Orkideler genel konusunun diğer alt başlıklarını da... okuyun. e-dergimizin geçen seneki ekim 2007 sayısında da Cattleyaların genel bakım bilgilerini içeren bir de yazım var onu da okumanızı önemle tafsiye ederim.
Anlaşılmadık veya kafanızın çok karıştığı noktalar olursa da sorularınıza burdan yine size açıklık getirmeye hazırız.

Ne kadarını bilip bilmediğinizi bizler burdan bilip anlıyamıyacağımız için sizin bilgilerinizi bilmeden herşeyleri baştan sarıp yazmak genel forum olgusuna uymıyan bir şekil.

Saygılarımla

Moderatör notu: Forum kuralarına ve Türkçe yazım imla kurallarına uymanız ve ***. ***. v.d leri gibi kısaltmaların kullanımı bu forumun kuralarına aykırılık teşkil etmektedir. Bu tür kısaltmalardan kaçınmanızı elden geldiğince de yazılarınızda imla ve yazım hatalarını düzeltmenizi rica ediyorum.

Düzenleyen praecox : 08-11-2008 saat 11:12
praecox Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön