Sevgili arkadaşlar sizlerden bu konuda yardım istiyen benim sakın bazı kelimelerimi üzerinize almayın bu beni çok üzer.
Alıntı:
Eğer bu sitede her konunun uzmanı mükemmel insanlar varsa
|
Bu yazıyı neden yazma ihtiyacı duydun anlıyamadım sevgili arkadaşım, Ben sadece uzman olanlar yazsın demedimki, yabancı dilim yok yabancı kaynaklardan bilgi alamıyorum yabancı dili olan
riesen lilie ile yetiştiriçilikle ilgili bilgileri çeviri yapıp gönderirlerse çok sevinirim dedim, bu güzel çiçeği bu güzel site için yetiştirmem lazım, tabi ki uzman gişiler çıkıpta yazarlarsa daha da çok sevinirim. Konumuza dönecek olursak.
Şu an en önemli tam olarak ekim dönemini öğrenmek, yukarıda sevgili ferda hanım ben marta ektim yeşerdi üç ay sonra çürüdü diyor.
Sayın erbek ise yapmış olduğu çeviride marta söküm yapılır deniyor.
Şimdi arkadaşlar bize ilk lazım olan ekim dönemi zira soğanlar bayağı hırpalanmış yazın ekilecekse topraktan almak lazım, açil öğrenmemiz gereken bu, Ama öğrenirken de kelimelere takılıp birbirimizi kırıp inçiltmiyeyim.
Sevgili fsuzen beklemede kalmanız beni çok üzer istemiyerek te olsa ki böyle birşey asla yok kalbinizi kırdı isem çok özür dilerim.
Sevgilerimle
lilium