View Single Post
Eski 05-11-2008, 00:26   #430
Hüseyin Ovak
Ağaç Dostu

Hüseyin Ovak's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2008
Sayın pakkaner;

Sizin profesyonelliğinizden asla şüphem yok,olmadı da...Zaten sizin mesleğinizde saygın bir mühendis olmanızdan dolayı gözlemlerinizin benim için çok değerli olduğunu daha önceden de belirtmiştim ve her zaman da geçerli...Sizin de söylediğiniz gibi aynı üründe tekrar deneme mevsim itibarıyle şimdi doğru olmaz,ancak ben uygulama yaptığınız bu alanda bahar ayında B5A nın (topraktaki aktivitesini artırarak) güzel gelişmeler olacağını umuyorum...Diğer ürünlerde yapacağınız denemelerde de her zaman elimden ne geliyorsa yapacağım....
B5A yı bizim profesyonelce test ettirmemiz konusuna gelince; daha önceden forumda belirttiğim gibi bu çalışmalarımız sürmektedir.Bulgaristan'da 16 enstitüde yapılan uygulamaların tamamından B5A olumlu sonuç aldı ancak; şuanda Bulgaristan hükümetinin oluşturduğu bir komisyon 2 ayrı analiz daha istedi.Tabi bu uygulamalar uzun bir süreç alıyor...Bu sonuçlar tamamlandığında forumda bu sonuçları ve belgelerini yayınlayacağım... Ege Üniversitesi için yaptığınız öneriyi dikkate alıp yakın zamanda böyle bir girişimde de bulunacağız... Saygılar....

Hüseyin Ovak Çevrimdışı   Başa Dön