Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi envor
B5A'yı topraklı tarımda domates üzerinde denettim, denerken her serada 10 sıranın damlamasının kapatılmasın söylememe rağmen malesef üç sera sahibide bu uyarıyı dikkate almayıp tüm seraya B5A'yı uygulamışlar  
Yalnız uygulama yapılan seralarda bitkinin gelişim tepe bölgesininde gözle görünür bir gelişme oldu, yalnız bitkiye iz element takviyeside yaptık bu arada, bu gelişimin iz elementtenmi, yoksa B5a'dan mı? Bunu bilmiyorum 
|
Sayın envor;
Yaptığınız uygulamalardaki B5A etkisini görebilmek için başka hiçbir madde kullanmadan bu denemeyi yapmalısınız...Eğer yaptığınız uygulamada B5A mı yoksa iz element mi etkili ikilemi var ise bunu başka bir seraya aynı izelementi uygulayarak(B5A sız) diğer bir seraya da sadece B5A uygulayarak test edebilirsiniz.Ayrıca B5A nın farkını uygulama yaptığınız alndan elde ettiğiniz ürünün lezzeti,kalitesi ve raf ömrünün uzun olmasından da fark edebilirsiniz..****** tam sonuç alabilmek için B5A yı enaz 3 kez uygulamalısınız...
B5A uygulamalarında amacımız Türk çiftçisinin girdi maliyetlerini azaltarak daha iyi,daha kaliteli verim almasıdır...Bunu başarabilirsek Türk tarımına hizmet etmiş oluruz diye düşünüyorum...Saygılar...