View Single Post
Eski 02-11-2008, 22:47   #1498
kartalpin
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 03-10-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Minem Mesajı Göster
Neden aldım?
Kaktüslerin kendi içlerinde değil ki dikenleri, hep dışlarında. Görerek bilerek seviyorsunuz.
Oysa insanlar öyle mi Sayın Kartalpin; zehirli okları, dikenleri hep içlerinde. Dışarıdan baktığınızda nede sevimliler oysa. Ama içlerine girdiğinizde sadece kendilerine değil, yanındakilere yani size de batırırlar dikenlerini...
Ayrıca ben biraz fazla tahammülsüz biri olarak sanırım olaya hemen atladım. Oysa ki benim aldıklarımın dikenleri yok, hepsi de sukulentmiş (echeveria vs...)
Harikasınız sayın Minem.. İnsan-Diken-Kaktüs üzerine duygularına yazan ilk sizsiniz burda.. İlk defe duygu ve kaktüs ile ilgili bir kaç satır gördüm burada..

Kaktüsler, inanın hiç kimseye diken batırmamıştır. Sadece kaktüslerin dikenlerini kendisine batıran insanlar vardır).. insan büyük muamma Kaktüsler çok masum kimseye diken batırmaz. ama insanlar batırabilir değil mi Sayın Minem.. Eğer bir kaktüse Sevgiyle yaklaşır ve saygıyla okşarsanız severseniz asla dikenlerinden acı hissetmezsiniz.. Eğer insanı da öyle severseniz, hiç bir şey beklemeden severseniz asla dikenlerinin muhatabı olmazsanız..

Sevgiyle kalın Minem, yaşam size hep mutluluk sunsun...

kartalpin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön