View Single Post
Eski 02-11-2008, 08:44   #136
cemal.S
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Merhabalar!

Nerden başlanır şu anda şaşkın şaşkın ekranın karşısındayım. Arkadaşlarımızın yazdıklarını okuyunca her şeyi anlattıklarını düşünerek niyetim yazmamaktı ancak yine duramadım. Ne yapalım gevezeliğimi bağışlayın. Bakın neler oldu.

İstanbulun SİYAH BEYAZ renklerinin bayrak olduğu ilçesinden başlayan gezimizin her dakiykası her anı inanın yaşanmaya değerdi. İstanbulda yaşayan üye arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

İstanbul dışında yaşayan birisi olarak güzelliklerle karşılaşacağımı biliyordum ancak bu kadarını beklemiyordum doğrusu. Boğazın her iki yakasını seyrederken gençlik yıllarımdakinden çok farklı olduğunu ifade etmeden geçemiyeceğim. Yeşilin yerini beton yığınları almış gibi dursada gerçekten çok muhteşem. Kalan yeşili ve gırgır motorlarının süslediği bir İstanbul boğazı için ne yazılır şaşırmış durumdayım.

Hele birde buna AĞAÇLAR NET AİLESİNİN hep şaşkın şaşkın izlediğim güzelliği eklenince tadından yenmedi doğrusu gezimiz. Anadolu kavağında kalabalığın şaşkın şaşkın izlediği bir büyük aileyi görmek isterseniz geleriye uğrayın ve fotoğrafları inceleyin derim. Her şeyi arkadaşlarımız bir güzel ölümsüzleştirmişler. Emeklerine yüreklerine sağlık.

Gezinin en güzel tarafı Sebonun konuşmasında belirtiği tatsızlıkların bir anda yemekte tada dönüşmesi idi diyebilirim. Balık ve rakının yanında benim açımdan iyi gitti iyi. Tıpkı salatanın güzelliği ve çeşitliliği gibi. Rahmetli babaannem derdiki " Oğlum tıngırdamadık kap olmaz" Şimdi daha iyi anlıyorum rahmetliyi.Teşekkürler Sebahattin.

Benim şahsen gözlerim hep sitemizin kurucusunu ve bu organizasyonu öneren kocayörüğü aradı sizleri bilemem. Onlarda çok şeyler kaçırdılar haberleri olsun. Sevgili leventoğlu ile telefonda görüşme şansım oldu. Telefondaki sesinden yüreği ile bizlerle olduğundan hiç şüphem yok. Bir ara Vildan hanımın selamını aldık telefonlada olsa. Sağ olsunlar. Neyse bir dahaki sefere diyelim.
Sevgili BALIKÇI ve hamfendi bir geldi bir gitti rüya gibi. Bizlere onur verdiler. Mahir abi bunu saymıyoruz bilesin. Özetle Martıların çığlığından tutun kaçak kaçak gemide içilen sigarasına kadar gezi muhteşemdi. Her ne kadar ödülü Ferda hanım alsada bizim esas ödülümüz katılan iki küçük kızımız ve bir küçük oğlumuzun şaşkın bir o kadarda mutlu gülüşlerindeydi güvertede balıklara simit atarken. Allah hepsine uzun ömürler versin. Halit bey gerçekten beklediğim gibi.Tanımak çok güzeldi kendilerini. Katılan bütün hamfendiler sanki film geriye sarmış yıllar öncesini yaşıyormusuz gibi zarif ve ince beylerse bir o kadar beyefendi idi bana göre hepsi ama hepsi. İŞTE BÜYÜK ÇOK BÜYÜK AĞAÇLAR NET AİLESİ.

Hepsini saygıyla selamlıyorum Yalovadan.

Cemal Sansar/ Yalova

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön