View Single Post
Eski 01-11-2008, 17:04   #94
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Sevgili arkadaşlar, hepinize iyi akşamlar.
Yine sabırsızlığımı göstererek, eve girer girmez, çantamı ceketimi portmanto'ya astım ve hemen bilgisayarın başına geçtim.

Çok güzel bir günde son derece güzel, keyifli bir gezi gerçekleştirdik.
Arkadaşımız sevgili Limon'a tekrar tekrar teşekkürler.

Sabah saat onda, arkadaşlar birer ikişer iskelede toplanmaya başladık. Sayımız hayli kalabalıktı. Benim saydığın onsekiz ağaçlar net üyesi vardı. Eşleri ve çocukları ile gelenlerle bu sayı daha da arttı. Sahi, az daha unutuyordum. Sevgili Balıkçı ve eşi de bir cee'e diyerek uğrayıp ayrıldılar, onunla sayımız ondokuz oldu.

Günlük güneşlik içinde yaptığımız boğaz turu çok güzeldi. Anadolu Kavağında, sahildeki bir balık restorantında herkes arzu ettiği balığı yedi.

Bu arada, toplantılarımızda geleneksel hale getirdiğimiz kur'a çekimimizin şanslısı arkadaşımız Ferda Ülkümen oldu.

Sevgili Ferda, Nergis soğanlarını güle güle büyüt, gördükçe bizleri hatırla.
Yine bu toplantıda, kahvemizin isim babası, arkadaşımız ormanx'e ödülü teslim edildi.

Daha sonra, tohum ve fide paylaşımlarımız oldu.
Sohbetlerimiz gittikçe koyulaştı, işin en güzel yanı, ilk defa görüştüğümüz arkadaşlarımızla bile o kadar güzel kaynaşıp, sohbetler ettik ki, bizleri gören kırk yıllık dostlar sanardı.

Bence bu agaclar.net'li olma farkıydı, ve çok güzeldi.
Zamanımızın kısa olması, bu sohbetlerimizi de kısa tutturdu. Daha sonra ufak bir kır kahvesinde çaylarımızı içerek, yine iskelenin yolunu tuttuk.

Aynı güzellikteki dönüş yolunu, Beşiktaş'ta noktalık. Noktalamasına noktaladık da ama yine ayrılamadık. Hadi bir çay da burada içelim bahanesiyle, biraz daha beraber olmanın tadını çıkarttık.

Netice itibariyle Agaçlar.Net yine güzel bir toplantı yaptı.
Katılan bütün arkadaşlarımıza tekrar tekrar teşekkür ederim.

Sayın Malina, resimler için link açar mısınız?

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön