View Single Post
Eski 29-10-2008, 21:08   #9
CeyhanT
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 22-10-2008
Merhaba Üzüm, Todor, Denizakvaryumu, Baldaş ve diğer dostlar,

Hafta içi bazen çok yoğun oluyorum ve mesajları yanıtlamakta gecikiyorum, kusura bakmayın.

Todor; konuyu uygun başlık altına taşıdığın için teşekkürler.

Deniz Akvaryumu; evet, çalışmalarımız bir ekoköye hazırlık niteliğinde. Verdiğin linkteki permakültür/ekoköy konuları tam olarak ilgilendiğimiz alanlar. Orada geçen Güneşköy ve İmece Evi gibi oluşumlarla yakın ilişkilerimiz var. Bir ekolojik yerleşim oluşturmaya ciddi şekilde niyetliyiz. Ancak acele etmiyoruz. Çalışarak işe başlamayı daha uygun bulduk, tabi arada bir konuşuyoruz da . Ankara yakınlarında bir ekolojik köy hayali olan arkadaşlarla görüşmek, tanışmak isteriz.

Evet, bloglar açılmış. Blogun linkini tekrar vereyim: www.kardesbitkiler.blogspot.com. Şu anda tohum toplarıyla ilgili yeni bir gelişme yok. Cumartesi günü bahçeye gitmeyi planlıyoruz (gelmek isteyenler bana yazabilir:.....son duruma bakıp sizleri bilgilendiririm.

İlk çağrı metnimizde sonuçları yesilozkasabasi.net adresinde duyuracagiz demiştik. Henüz çok az şey yaptığımız için oraya bir şey koymadık. Hele bir bahar gelsin, bahçemizi oluşturalım sonra orada da bir sayfa acar ya da bir link koyarız.

Agaclar.net'in forumlarını daha önce yeterince dikkatle incelememiştim. Şimdi görüyorum ki burada gerçekten hareket ve bereket var.

Düzenleyen Mine Pakkaner : 29-10-2008 saat 22:20
CeyhanT Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön