Hepinizin ayaklarına yüreklerine sağlık. Seneye kimbilir belkide Ağaçlar net olarak katılırız diye düşündüm bir an. En azından belki bizim ailece kendi standımız olursa sizleri daha iyi ağırlarız.
Eylem ve diğer arkadaşlarımın sera görmelerini çok istiyordum. Celal Sungur beyin şantiyesinden Sebahattin beyle birlikte aldığımız projöktörler çok işimize yaradı doğrusu. Burdan Celal beye teşekkürler. İyiki varsın abi ve bizlerlesin. Tam bir renk cümbüşü yaşadık gecenin o saatinde diyebilirim. Yer kendimizin olunca istediğimiz gibi hareket ettik. Birer küçücük fıstık çamını eşimle zorla hediye edebildik arkadaşlara. Sevgili Güler hanımın Manyastaki bahçesi için dediği gibi orası bizim hemde hepimizin Ağaçlar netin. Sizlerden öğrendiğim bir çok şeyi uyguladığım bir labaratuvar gibi zaten.
Bu sabah fıstık çamlarının bizde saksı değişikliğini yaptık eşimle. Birde fuardan aldığım ithal leylandi fidelerini bir güzel saksıladık. Hepinizi teker teker anarak ve güle oynaya haberiniz olsun. İlknur ve Selime için üzüldüm keske tanışsaydık. Neyse fuarı beklemeyin buyrun Yalovaya her zaman bekleriz yolunuz düşerse.
Saygıyla.
|