Konu: Kanser
View Single Post
Eski 22-10-2008, 10:12   #92
Baldaş
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-06-2007
Bence bu kadar karamsar olmaya gerek yok. Terkediş önce evin içinden başlamalı. Yoksa nereye gidersek gidelim zararlı alışkanlıklarımız peşimizden gelir. Önce alışkanlıklarımızı terketmeliyiz. Şehri terketmek alışkanlıkları terketmekten daha kolay. Eve bol sebze meyve girmeli, alışveriş yapılırken araştırıcı olunmalı özen gösterilmeli.( Hiç olmazsa ekmeğinizi evde kendiniz yapın, zeytininizi, sütünüzü, sıvıyağınızı özel olarak getirtmenin yollarını arayın ) Spor yapmak, hareketli olmak prensip edinilmeli.

Hatta bence işe nereden başlayın biliyor musunuz? ( Ben terkettim çok şükür ) Vahşet haberleri yayınlayan gazete ve kanalları (hiçbir ayrım yapmadan söylüyorum) izlememekten. Size gerekli olmayan görüntülere bakmayın. Nasıl davranılınca sonucu ne oluyor bilelim ama feryat figan ağlayanları, kazaları, cinayetleri, cesetleri, yaralıları üzeri karartılsa dahi görmek sadece sinir sisteminizi yıpratır bağışıklık sisteminizi çökertir.

İki sene önce izlediğim bir haberin etkileri hala üzerimde. Ne olduğunu hatırlatıp sizi yine üzmek istemiyorum ama insanın ne kadar etkilenebileceğini belirtmek için yazdım bunu da...

Baldaş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön