View Single Post
Eski 03-10-2007, 12:14   #200
logic
bitki dostu

Giriş Tarihi: 13-09-2007
Sayın Hakan bey,

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi noreks Mesajı Göster
Sayın Logic,

Teşekkür ederim , zaman zaman bilmediğimi söylerken fazla mı bönlük yapıyorum diye düşünürüm. Nedeni de bilmediğini söyleyenleri pek fazla sevmezler. Bilseniz de bilmeseniz de bir konu hakkında konuşmaya başladığınızda herkes allame-i cihan olmanızı ister.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların sayısı ne yazık ki bilgi sahibi olanlardan fazla olduğu için hep bastırılıyoruz. Sonuç olarak rabbena hep bana anlayışı veya burada hep gördüğüm armut piş anlayışı genel anlayış.

Keşke gerçek pratisyen ( deneyerek ve uygulayarak anlamında ) Sayın Praecox ve teorisyen Sayın Faruk Bey bir araya gelebilseydi. Ortaya neler çıkacağını kimse tahmin edemezdi.

Buna ek olarak benim bunaklığım....

Saygılar ve Sevgiler
Sayın Hakan bey,

Bildiğinizden emin olmadığınız bir konu varsa "bilmiyorum" demek ve konu hakkında uyduruk görüş bildirmemek etiktir. Hepimizin bir mesleği, bir uzmanlık dalı var zaten. Bilmemek ayıp değil. Uydurup, bukadar kişiyi yaniltmak daha ayıp olurdu.

Bence kendinize haksızlık ediyorsunuz. Sizinle, cm2 de 7000kg basınç ve 500C ısı şartlarında "6063 alaşım Alüminyumun Visko elastik davranışı" konusunda sohbet etmeyi çok isterim. Eminimki ozaman kelimeler ağızınızdan kendiliğinden dökülecek. Deyimleri hatırlamaya hiç ihtiyaç duymayacaksınız.

Sayın Preacox, sanırım mesleği, bize bir çırpıda yol gösteriverdi, sağolsunlar.
Gerisi internette bol miktarda var. Daha da ciddi iseniz, biraz para harcayarak makaleler ve kitaplar sizin oluyor.

Sayın Preacox u tanımıyorum ama Faruk Tuzcuoğlu arkadaşım.
Onun teorisyen olduğu konusundaki görüşlerinize katılamıyorum.
Kendisi de kabul etmez zaten. Ama ekmeğini birkaç daldaki AR-GE lerden kazandığını biliyorum. Bilgi yönetimi konusunda iyi oldugunu söyliyebiliriz.

Eh, bambu konusundaki projelerini de teker teker başarı ile gerçekleştiriyor.
Dendrocalamus Strictuslari hızla büyüyor. Bir tanesi de yeraltından 6 cm çapında filiz verdi. Ayrıca hiç bir projede kimseyi yarı yolda brakmadı. Proje arkadaşları onunla beraberler yine.

Saygılarımla,

logic Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön