View Single Post
Eski 06-08-2007, 08:59   #115
cemal.S
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Merhabalar !

Faruk bey ilginize teşekkürler. Cumartesi günü kargodan tohumlar elime ulaştı. İnanın çok sevindim. Biz artık gerisini arkadaşlarımla hallederiz. Aslında pilav yapacak kadar yoklar ama olsun biz yinede eminim iyi bir paylaşımla ülkemizin bir iki bölgesinde tohumları toprakla buluştururuz. Sağ olun o kadar itina ile paketlenmişki aslında her şey yerli yerinde ben arkadaşlara bir şekilde ulaştıracağım. Sonrasında gelişmeleri forma sanırım bütün arkadaşlarımız Sevgili Toukananın yazdığı gibi yazarlar ve gelişmeleri bizlerle paylaşırlar diye düşünüyorum. Ben kendisini tebrik ediyorum resimlerden anladığım kadarı ile güzel bir çalışma olmuş.

Teori ile pratik aslında birbirinden farklı gibi dururlar ancak temelde birbirini tamamlarlar. Bir elmanın iki yarısı gibidirler diyebiliriz. Tabii bunlar benim tamamen kendi düşüncelerim. Bir başka arkadaşımız daha değişik düşünebilir. Şu anda grup olarak iyi bir mesafe katettiğimize inanıyorum. Ateş yanmak üzere. Dün sevgili Todor ve Selahattin Yılmaz beyle konuyu yüz yüze görüşme şansımız oldu. Hatta bambudan ÖRGÜ ŞİŞ İ yapan Bulgaristanda bir işveren arkadaşımız ve diğer arkadaşlar görüşlerini belirttiler. Arkadaşımız en kısa sürede Ağaçlar nete üye olarak aramıza katılacak. Mini bir toplantı oldu diyebiliriz. İnanın ben çok mutlu oldum. Hepimizde bir heyecan bir heyacan tabii ben yerimde duramadım yine. Burdan bana bahçesindeki bir bambunun kökünden özel olarak ayıran ve hediye hazırlayan sevgili KIZILAĞAÇ (Ali Bey ) başta olmak üzere hepsine ayrı ayrı arkadaşlarımda müsade ederlerse katkılarından dolayı bambu grubu adına teşekkür ederim. Hediyeyi grup adına İstanbula gittiğimde kendilerinden alacağım. Sağ olsunlar var olsunlar.

Saygıyla.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön