View Single Post
Eski 20-10-2008, 20:50   #16
hekankay
Yeni Üye

hekankay's Avatar

Giriş Tarihi: 17-07-2007
Sn Limon, fotograflar için çok teşekkür ederim
pergola meselesine gelince bu konuda uzman değilim ancak gururla söylüyebilirim ki komple kendim yaptım (sanırım bu konularda biraz yetenekliyim) öncelikle şunu belirteyim eğer betonarme bir balkon düşünüyorsanız size kısaca nelere ihtiyacınız olduğunu anlatmaya çalışayım; öncelikle bir demirci ustası, bir kalıpçı ustası, beton işçisi veya hazır beton şirketi, sıvacı, kaplama için ayrı bir usta ayrıca üzerini kapatacaksanız iyi bir pergolacı ve tüm bunlar için kullanılacak malzemeler kısacası çok masraflı ve bir o kadar uzun sürecek bir periyod, farkındayım gerildiniz benim yaptığıma gelince 5" lik demir borulardan ayaklar ve 40*40 kutu profilden çatı konstrüksiyonu üzerine btm denilen çatı kaplama malzemesi son olarakta ayakları tuğla ile örüp işi tamamladım, yaptırmak isterseniz de tüm bunlar için bir demirci ve bir kaplama ustası dışında kimseye ihtiyacınız olmayacaktır. betonarme ile kıyaslarsak kesinlikle tavsiyemdir. aklınıza takılan herhangi bir noktada seve seve yardımcı olmaya çalışırım. saygılar

hekankay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön