Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.benim nihayi kararım da sizinde söylediğiniz gibi Tuğrul Bey, yani hem su bitkileri hem balık ancak bu konuda yardımınıza ihtiyacım olacak

mesela, ağustos ayında 14 tane koi maalesef geçmişlerine kavuştu

meğerse bu rahmetli arkadaşlar taze su sevmezlermiş

bu konuda en azından bunu öğrenmiş oldum ayrıca yoğun araştırmlarım sonucu bu arkadaşların ilkbahar da yavruladıkları, 60 cm ve üzeri büyüyebildikleri ve bilumum gereksiz bilgiye eriştim ancak iş işten geçmişti

koilerden sonra bir arkadaşımın evinde mahkumiyetini tamamlamaya çalışan 2 kader mahkumu japon balığını havuzda özgür bıraktım(en azından balıklar öyle sanıyor bense ciddi bir deney için kullanıyorum onları) eğer bu kışı sağ sağlim atlatabilirlerse ilkbaharda sanırım havuz japon dolacak. (gereksiz not: ben balıklardan anlamıyorum galiba)
benim sorum ise nilüfer ve balıkların salata olarak tüketmesini hedeflediğim su marulu ve sümbülleri konusunda olacak malum önümüz kış ve ben bu ıslak bitkileri ne zaman servis edicem japonlara ayrıca cehaletime verin su bitkileri balıkların aksine suyun aşırı bakterili olanını sevmez mi? biraz daha açayım yemyeşil bir suyun içerisinde ben bu japon denen balık hayvanını nasıl görücem havuzda

veya şöyle sorayım her yeri nilüfer yapraklarıyla kaplı bir havuzda siz koilerinizle nasıl iletişiyorsunuz