Merhabalar!
17 Ekim 2008 tarihinde saat 14 :30 itibarı ile yapılan ve yaklaşık 2 süren Ağaçlar net toplantısı inanın buralara sığmayacak güzellikte geçti. Burdan huzurlarınızda toplantıya katılan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Celal Sungur bey sağ olsun bizleri kendi iş yerindeki( Kipanın )toplantı salonunda öyle bir ağırladıki nasıl anlatacağımı gerçekten şaşırdım. Bu karadarıda olmazki be Abi diyesi geliyor insanın. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımız oldukça fazla resim çektiler sanırım bizlerle burdan paylaşırlar.
Dünkü fuarda geçen zamana gelince. İnanın fuara katılan en kalabalık guruptuk diyebilirim. Altını üstüne getirdik hep beraber fuarın. Tabii buna Üniversitelerimizden gelen gençlik guruplarını saymıyorum. Bir şeyi sizlerle paylaşmak isterim. Ağaçlar net Yalova fuarında popiler bir muzik gurubu gibi ortalarda bir yerlerdeydi. Hatta bir ara fuarın kafesini kapattı desem abartmış olurmuyum bilmiyorum. Onuda ben hiç sevmem. Neyse arkadaşlar her şeyi eminim birer birer anlatacaklardır. Gece 00: 30 da BATI KARADENİZ AĞAÇLAR NET TOPLANTISINA GİDECEK arkadaşları yolcu ettik ayrılmak oldukça zor oldu. Dağa detaylı anlatmak isterdim ancak daha sonra diyelim.
Saygıyla.
Cemal Sansar / Yalova
|