Konu: Kanser
View Single Post
Eski 14-10-2008, 13:45   #68
Baldaş
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-06-2007
Sayın preacox yazdıklarınız doğru da benim algılayışım kader boyutunu çok çok aştı. Hatta paranoya sınırlarında dolaşıyorum. Yani burada sosyal bir aktivite olsun diye çabalamıyorum. Kara veba gibi bir salgın var hiçkimse uyumasın demek istiyorum.
Sayın denizakvaryumunun da dediği gibi herşeyi oluruna bırakamayız. Genel olarak insanların umursamazlığı hızlı tren yoluna çilingir sofrası kurmaya, yüksek gerilim hattında cambazlık yapmaya benzemeye başladı.
Son bir yılda özel bir çaba harcamadan hatta hiç çaba harcamadan çevremden pek çok kişinin bu hastalığa yakalandığını öğrendim. Yahu hadi daha açık yazayım. Galiba santral kazasının etkisi şiddetli bir dalga şeklinde kendini gösterdi.

Son bir yıl içinde çevremden üç yumurtalık kanseri, bir akciğer kanseri, iki meme kanseri, bir beyin tümörü, iki lösemi, bir cilt kanseri, bir kemik kanseri, bir bağırsak kanseri, bir tiroid kanseri ve sağda solda türünü bilemediğim nice haberi aldıktan sonra ki toplamda doktor olmadığıma ve çevremde de fazla sağlıkçı bulunmadığına göre 13 rakamı çevresi pek de geniş olmayan kendi halinde yaşayan birine göre fena sayılmaz.
ŞÜKÜR Kİ UYANIK OLANLAR, ERKEN DAVRANANLAR TEDAVİ OLDULAR VE NORMAL YAŞAMA DÖNDÜLER. KANSER ZAMANINDA MÜDAHALE EDİLDİĞİNDE TEDAVİSİ MÜMKÜN OLAN BİR HASTALIKTIR.
Çok üzgünüm ama konunun felsefi boyutunu tartışacak kadar dahi zamanımız kalmadı.

Baldaş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön