View Single Post
Eski 13-10-2008, 22:34   #3521
bernacyhn
Ağaç Dostu

bernacyhn's Avatar

Giriş Tarihi: 14-04-2008
Maşallah! nereden büyümüş hayret verici gerçekten de. Bizimkileri de mi kapı aralıklarına sıkıştırsak ne yapsak. Şaka bi yana bu bitki gerçekten insanı milyonlarca kez hayrete düşürüyor. İlk sayfalarda ve aralardaki sayfalarda birkaç kere büyümeleri için onlara yapmamız gereken (adeta) eziyetler yazılmış; her seferinde şaşkınlıkla okudum. Ama öyle de güzel huylu ki ne kadar az verirsen o kadar çok ödüllendiriyor. Böyle bir çiçeğe sahip olduğum için acayip mutluyum. Darısı sahip olmayan abi ve ablalarımın başına.

Burada köklendikten sonra kökleri yeşillenmeden dikmemiz gerektiğini okumuştum. Yeşillendiğinde kökler de fotosentez yapmaya başlıyormuş. Ben aldığım çeliği Cello arkadaşıma yollayacaktım. ama kargo sorun çıkardığı için yollayamadım ve çeliği suya koyup köklendirmek zorunda kaldım ve diktim. Köklerine zarar gelmesin diye dikerken kan ter içinde kaldım diyebilirim. Sanırım çok yatık diktim. acaba bunun bir sakıncası var mıdır?? Herkese hayırlı akşamlar ve kokulu geceler diliyorum. Kendinize iyi bakın

bernacyhn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön