Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nevsune
Bir bahçem olduğunda yazdıklarınızdan çok yararlanacağım. Bayıldım bu aletlere.
Eline tornavida sokmuş, kafasına çekiç düşürme başarısını! göstermiş ve matkapla fıkralara konu olabilecek ilişkiler yaşamış biri olarak, çim biçme makinesinin de altına girerim mutlaka.
|
Sevgili Nevsune !
Hey Hey hey kim var çim biçme makinasının altında çık ordan çık çoktandır göremiyorum sizi buralarda demekki saklambaç oynuyorsunuz öylemi. Sobe sobe. Çanak patladı görmüyormusun. Sayfaya hoş geldiniz.
Güler hanım sizde bu maharetler varken biz emeklilikte aç kaldık desenize. Bizde düşünüyoruzki elimize tornavida keskiyi alır dolaşırız mahallede ve parayı çuvallar kızları okuturuz. 50 ytl iyi para vallahi. Hiç bu boyutu düşünmemiştim. Sizde piyasayı bir çaya kadar düşürmeyin canım. Bakın size bir sır daha vereceğim lutfen mahallenin ağabeyine sakın bunları okutma. Biz her şeyi bilinçli yapıyoruz ki çok möhim işlerimiz var biliyorsunuz. Kim uğraşacak bunlarla canım.
Abi ne attın dü şeşmi yapma abi yağ şimdi uğraşki karşısına dört car atasınki marstan bir nebze kurtulasın.
Abi bunlar iyice bizim işleri elimizden aldılar her halde baksana keseri kapmış Güler hanım Ayselle bir olmuş kamelyayı tamir ediyorlar. Ne dersin?
Cemal dikkat et bak mars olacaksın. Bırak ne yaparlarsa yapsınlar bir dakiyka ;
GÜLERCİĞİM canımız çay istedi Cemalle demlermisiniz **** sen çivileri çakmaya devam et Aysel demler olmazmı. Kızım elinden testereyi bırak hadi bekliyoruz şurda.
Abi sen söylerken bunları mars oldun haberin varmı durum kaç kaç oldu benim matematiğim biraz zayıftırda.
İster kabul edin ister etmeyin durum aynen bu size sadece bir kesit sundum daha neler neler. Aramızda kalsın yoksa varya Oğuz abi bir duyarsa beni Tokat kebabı ile cezalandırır. Biliyormusunuz? Yakmayın beni yakmayın pek bilmiyorumda neyse Aysel hanım hazırlar biz yeriz.
Anlayan anladı.
Saygıyla.